• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MOIRAIN: Ja to nikdy ani nezkusila
    Nemam vtipny vety

Ale tohle me ted fakt pobavilo 😂

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NELLAS: Ne, nedopatřením jsem měla 15 a první přes dva tisíce, tak jsem se do toho trochu opřela, no.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: A nedopatřením máš 5000 za den? :-O
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MOIRAIN: Jde mi to taky jen někdy.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nedopatřením jsem včera začala brzy. Co už.

MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TRISSIE: takovejch věcí je :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOIRAIN: jsem myšlenkama trochu mimo a nějak jsem myslela, že jsem v Samomluvě a říkala jsem si "chudák Moirain, copak se jí asi děje, že o tom ani není schopná mluvit?" :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MOIRAIN: sdílet jsem je teď v poslední době nesdílela, takže vlastně nevím, ale průběžně si některé ukládám a občas některá nejde.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Připadá mi, že už nemám možnost sdílet věty atd., má to někdo taky tak, nebo jsem jen narazila na to, co se sdílet nedá?
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    A jinak prvni v moji lize udelal près 4000xp... Tenhle tyden si dam asi odpocinkovy.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Vim, ze to slo uz driv nekomu na apple a tusim, ze v anglictine, ale me uz konecne taky jdou ty bocni figurky. Cviceni navic!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OK, první má 1370. Ale minulý týden měla 3000 v úterý a pak nuly až do dneška :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Liga neni nic podstatnyho, ale nekdy to proste cloveka namotivuje k soutezeni - vice uceni, proc ne..
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    Vcera vecer jsem ve ctvrt na devet mel pred sebou 45 minut double xp, prvni byla prede mnou o 200, ale furt se snazila, tak jsem se na to vykaslal a po 10 minutach se venoval necemu prijemnejsimu. Druhej jsem skoncil tak jako tak, finale vyhrat nehodlam.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LAUNCHER: jak to tak poslouchám, tak s trochou studia bych tu A2 už možná dala taky 😂
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    K čemu se upínám já a v co doufám je udělat si z té němčiny certifikát na B2. Tím vůbec nic proti snaze o pokoření diamantové ligy v Duo u ostatních níže, ostatně se to ani nevylučuje. A napadlo mě, že bych si na mé cestě za B2 nejdříve zkusil udělat A2 a později B1, prostě abych si udělal radost a měl papír, že to u mě někam směřuje.

Goethe-Zertifikat A2 - Goethe-Institut Česko
    https://www.goethe.de/ins/cz/cs/spr/prf/gzsd2.cfm
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    QUANTI: Já se před pár měsíci smířil s tím, že je zbytečné se za tím honit a že se bez toho obejdu. Ale pak se může sejít pár příznivých okolností (viz OMIKRONN) a najednou mi to přišlo reálné - a ejhle, fakt jsem to dal. Druhý měl tuším něco přes 1900, což mi přijde za ten týden datelné i bez nějakého extra odříkání ostatních životních činností:) (reálně mi stačilo tři dny po večerech trochu víc zabrat a pak už to jen trochu hlídat).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jako přiznám se, že bych někdy ráda vyhrála tu diamantovku, ale to je fakt ve hvězdách, jestli a kdy na to najdu prostor. Letos teda už určitě ne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já se teda přiznám, že jsem se vyhecovala a skončila minulý týden tuším druhá (nebo třetí? teď u to nemůžu zase ověřit). Prostě jsme se tak nějak přetahovali o 2. a 3. místo (že jsem vždycky udělala ještě lekci, ale tak ještě, když se mi u toho tak hezky válí) a první vždycky viděl, že ho někdo dotahuje, tak o nějakých 500-600 odskočil.
    Takže se ještě "potřebuju" udržet v lize tenhle týden a získám pohár a pak už to zase můžu jen tak šolichat?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LAUNCHER: přesně tak.
    A domnívám se, že ta křivka naučení se x množství času bude chvíli stoupat strmě a pak se skoro srovná (logaritmická fce). Když k tomu připočteme, že počet lekcí je konečný, může být celková efektivita naučení se jazyka pro intenzivní hráče nižší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam