• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jsem si včera na chvíli pustila češtinu, abych trochu nahrála body (vtipný je, že se mi nezapočetly) A musím říct, že oproti italštině jsou tam vtipné věty. Viz obrázky. + Mě teď teda pobavilo ve feedu tohle od eli

KASUMI
    KASUMI --- ---
    CROSS: Slusny
    CROSS
    CROSS --- ---
    Vtipná bitva.

TUILE
    TUILE --- ---
    TOM_TOM: ja dala 6k, abych se udrzela v lize. na tournament bych potrebovala 9,5k.
    v diamantu sem sest tejdnu a na prvni nedosahnu ani omylem a to mam kazdej tejden 5k+.
    ale koukam, ze na tom jeste nejsem tak zle.
    CROSS
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (jsem patnáctá, deset pozic nad sestupem, a už na to neplánuju sáhnout)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    U nás ještě ráno stačilo k postupu do tournamentu asi 1500 bodů, jsem ráda, že jsem se toho honu neúčastnila 😅

CROSS
    CROSS --- ---
    U nás spíš divočina

TOM_TOM
    TOM_TOM --- ---
    Vypada to nadejne, jestli neprijde nejakej last minute magor.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    ELISEBBAH: Pff

Ja s tim trochu pohla

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    KASUMI: ja se zas budu pretahovat o treti misto. Uz dva dny se s ni predhanime.
    Udelala jsem dva dny po sobe osobni rekord a stejne se nechce vzdat.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Mam zítra co dělat

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    QUANTI: Super! Já o tom už uvažovala delší dobu, ale nechtěla jsem dělat správce. :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NELLAS: 😂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: To nám pak v pracovním zbyde zase jen brněnské počasí...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Sorry za spam, ale jestli někoho bavěj Connections, přispějte... ;) [nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SARGO: ono to tak je i v reálu :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: ne úplně, některé mám jen v němčině, některé jen v angličtině, některé v obou jazycích (a pak nemusejí být obsahově totožné, liší se v detailech typu v němčině je otec herec, v angličtině spisovatel)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA: Tam já v němčině holt nelezu, ale ty příběhy jsou tuším stejné ve všech jazycích (ve kterých jsou).
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: tohle je ve Stories pod činkou. Sice nejsou moc bodovaný, ale když potřebuju rychle uzavřít párovku, která počítá bezchybná cvičení, Stories se hodí
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA: Já v němčině jen přeskakuju a dělám přeskakovací testy (někdy teda napodruhé, protože z nepozornosti či neznalosti členů dělám blbé chyby). Nejedu to lekci po lekci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam