• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    VIDA: ve finále turnaje to určitě nebylo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    B3DA: Jakože když začnu v neděli, tak budu v jiné lize než když začnu v pondělí? Similar study habits si teda představuju jinak.
    B3DA
    B3DA --- ---
    ne. similar study habits == kdy udelas prvni lekci v novem tydnu (po vyhodnoceni vysledku ligy v nedeli 21h). o nicem jinem to neni
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Klíčem tedy bude nějaké tempo učení a nikoli progress v celkové znalosti jazyka.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    VSICHNIMAME: No očividně jsi až moc dobrá :)

Who am I matched with every week, and why?

We try to keep things as fair as possible, so each week, you’re matched with people who have similar study habits to you and who are in a similar time zone. But you might be surprised to learn that your fellow learners on your leaderboard might not be studying the same language as you—the competition is across all of our courses!

How Duolingo Leaderboards and Leagues Work
    https://blog.duolingo.com/duolingo-leagues-leaderboards/
    VIDA
    VIDA --- ---
    VSICHNIMAME: To je zajímavý, toho sem si u sebe ještě nikdy nevšimla. Teď tam mám Finals, tak uvidíme, až budu v normální lize. Pořád je co objevovat :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    VSICHNIMAME: ¯\_(ツ)_/¯
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    FRK_R23: podle toho to není. Dělám duolingo od září a běžné mám v lize lidi, co to jedou X mnoho let.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    CROSS: a není to ten sdílený profil?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Na téma být ve skupině podle jazyků: tohle je profil vedoucí entity mojí skupiny. Teď v úterý ráno má 17k xp.

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QUANTI: No úrovní myslím nějakou míru znalosti daného jazyka. Ta se dá asi hodnotit podle absovlovaných lekcí a úspěšnosti.

Přišlo by mi zvláštní, kdyby spolu měli soutěžit lidi co právě začali s lidmi, co už jeden jazyk jedou třeba rok.

K tomu jsou ale asi ty různé ligy. Začátečník je v bronzové, nebo kde to začiná, a vy co jste napřed už máte výrazně vyšší ligu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    FRK_R23: navíc jako, co myslíš úrovní? jak daleko jsi v lekcích, nebo kolik máš průměrně XP v předchozích týdnech? protože to první neříká vůbec nic o tom, kolik XP uděláš... no a to druhý se může lišit podle toho, jak máš busy týden
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    FRK_R23: to právě nemyslím, podle mě to namixuje lidi podle času, kdy začnou, a časového pásma. Ocas" skupiny má 13 XP.
    VSICHNIMAME: nebylo, taky bych si bývala všimla.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QUANTI: A myslíš, že spolu soutěží lidé na zhruba stejné urovni? Na to jsou asi ty ligy, ne? Moc jsem tohle nezkoumal.

Ten žebříček je teda dobrej motivátor. Minulý týden jsem v neděli večer klikal skoro půl hodiny, abych byl první :) No stejně jsem byl nakonec druhej.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    QUANTI: mě to teď překvapilo, myslím, že tam dříve to pojmenování nebylo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    FRK_R23: když jsem to zkoumala dřív, byli tam lidi s naprosto různorodými jazyky.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Konkrétně to vypadá takto

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jo, tak mají. Hm, to bylo nestrategický tím pádem, měla jsem začít polštinou nebo řečtinou, ale kdo to měl tušit :D němčináři jsou ambiciózní, i když jsem začala až včera večer, tak už má první v lize přes tisícovku.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VSICHNIMAME: já dělám čtyři jazyky. Na lize mám napsáno "german learners", asi podle jazyka, kterým jsem začala týden, ale nezkoumala jsem, jestli ostatní taky mají všichni němčinu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jen jsem to předpokládal. Dávalo mi smysl, aby spolu soutěžili lidi se stejným jazykem a podobným skillem. Ale víc jsem o tom nepřemýšlel. U mě to vypadá takhle, takže to podle jazyka asi není.

Yo hablo español!:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam