• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Třeba je to i o tom, jak ho uděláš rychle? Psala jsi, že jsi ho vždycky udělala první den v měsíci, a to byl teď pátek a v únoru čtvrtek... Ale to jen spekuluju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: No ale minule těch 10 za quest byl snad omyl, ne? :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Taky jsem myslela, že bude quest jako quest, ale zase ne nadarmo je ten friends na týden a dá o hodně víc práce.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    To by sedělo, já mám 8, přičemž dnes 2 daily a včera, jestli si dobře vzpomínám, jen jeden.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELISEBBAH: OK, mně doteď přišlo, že dostávám bod do celkové statistiky. Tak to pak sedí. Ale přijde mi to nesmyslné, prostě quest jako quest. (Minule jsem teda dostala 10 a myslela jsem, že je to chyba.)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    NELLAS: nn, urcite je za 5
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    *ale znejistila jsi me pekne
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELISEBBAH: Já myslela, že je jen za jeden bod? Ale pokud 5, tak to asi dává smysl... minule mi to dalo 10.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    NELLAS: a za dnesek mas na screenshotu 0, ne? Jako abych pravdu rekla, tak mam silenej spankovej déficit a je mozny, ze bych mohla tvrdit, ze 3+1 je 5, ale at si to po sobe ctu a prepocitavam jak chci, vychazi mi to furt stejne :D ale
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    NELLAS: za Friend quest je 5 bodu. Pocitala jsem 5+3
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELISEBBAH: Ty jo, furt mi vrtá hlavou, jak jsi přišla na to, že 3+1=5 :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELISEBBAH: No, podívej se, kolik jsem v té chvíli měla splněných questů ze dneška. Včera 3 a 1 friend quest.
    I kdybych měla včera 3 a dneska 3 a 1 friend quest, bylo by to moc.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    NELLAS: co tam mas pridanyho ? Jestli jsi vcera dokoncila friend quest, tak to uz je 5 + 3 splneny ukoly ze vcera (?), tak to sedi, ne?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Druhý měsíc v řadě mi na začátku přidalo pár questů do challenge. Minulý měsíc 10, tenhle 5. Skoro mám pocit, že se to rozbije, když první den v měsíci člověk dokončí friend quest.

AETHER
    AETHER --- ---
    KASUMI: To je to treti misto z minuleho tydne.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: nebyla larisa chlupatá? Dneska by člověk řekl textilie z netkaného umělého vlákna

TRISSIE: já prvně v žitově víc uplatnila angličtinu v Řecku a to tak, že jsem tam byla sama týdny a nemluvila česky. No, nezískala jsem do začátku pěknou angličtinu. Ta finská potom (tzv. rally english) byl skok o třídu dvě výš.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: maximálně chvíli polská televize, ale minimálně
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KASUMI: rip
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: Nějaký vystavení kultuře? Já se třeba polsky neučil nikdy a rozumím přitom dost dobře a trošku mluvím a to od narození žiju buď v Praze neboj středních Čechách. Může za to táta, kterej mi od dětství pouštěl Marka Grechutu, Niemena a další polský hudebníky, pozdějc sem koukal na kabelovce na polskou televizi, s internetem se přidaly polský memíky... I jązyk Polski jest łatwy.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Mam 370😂

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam