• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SALVATOR: 🙈😀
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KASUMI: Dobře ty! Teď to eště udržet. :⁠-⁠D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Grrrrr 😀😀😀

Celej vecer
    A sezralo mi to celou baterku
    Z 90 na 19
    Ani update nepomohl a pekne me ten telefon hreje :/

NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Dělám jen na telefonu.

MAAJAA: Ale minulý s Crossem :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jako. Snaha byla. Melo stacit pres 1700.. jenze ten chvost se aktivoval a ani po hodine to nestaci..a jsou porad online

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Já mám naopak tento týden štěstí ;)

KASUMI
    KASUMI --- ---
    SALVATOR: Nemam moral 😀 prvni ma 23k

MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    NELLAS: Ale tenhle týden jsme měly quest spolu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: Mně to dává za friend quest 5 na telefonu a 5 na iPadu. Když ho dělám na obou. Ty denní questy to boduje společně, tzn. i kdyby byly na každým zařízení jiný (někdy jsou, někdy ne), dostanu max. 3 body denně. (Tam se spíš stane, že mi to nedá ani ty 3 nějakou chybou.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAAJAA: Minule jsem si jen přicmrndla s Crossem nebo s kým, tak to bude fakt podle obtížnosti.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    NELLAS: Já mám teď 15 splněných a 1.3 jsem splnila 3 daily q. a 2.3 jsem splnila dva daily q.
    Takže jestli to není podle toho kolik do toho friend q. kdo udělal úkolů. (Já do dnes netušila, že se vůbec počítají, ale už prvního mi bylo divné kde jsem vzala tolik splněných q.) 🤷🏻‍♀️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Nebo podle obtížnosti? Jako, fakt mě to překvapilo :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Třeba je to i o tom, jak ho uděláš rychle? Psala jsi, že jsi ho vždycky udělala první den v měsíci, a to byl teď pátek a v únoru čtvrtek... Ale to jen spekuluju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: No ale minule těch 10 za quest byl snad omyl, ne? :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Taky jsem myslela, že bude quest jako quest, ale zase ne nadarmo je ten friends na týden a dá o hodně víc práce.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    To by sedělo, já mám 8, přičemž dnes 2 daily a včera, jestli si dobře vzpomínám, jen jeden.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELISEBBAH: OK, mně doteď přišlo, že dostávám bod do celkové statistiky. Tak to pak sedí. Ale přijde mi to nesmyslné, prostě quest jako quest. (Minule jsem teda dostala 10 a myslela jsem, že je to chyba.)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    NELLAS: nn, urcite je za 5
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    *ale znejistila jsi me pekne
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELISEBBAH: Já myslela, že je jen za jeden bod? Ale pokud 5, tak to asi dává smysl... minule mi to dalo 10.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam