• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Je to kombinace, se mi zdá. Prostě to vezme lidi s podobným umístěním, co začínají ligu v podobný čas. Ale předminulý týden jsem si snad sáhla na stupínky a minulý týden jsem se horko těžko pohybovala kolem 10. místa, chvilkama jsem padala pod čáru (ani nevím, kolik jsem měla, ale většinou to vytáhnu tak na 1500 za týden max).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: mno jo, to bude souviset. Minulý týden jsem vyfásla hodně zevláckou ligu, kde cca 1500 stačilo s velkou rezervou na druhé místo (jen první se trhnul a měl kolem 4000). XP myslím, že budu mít plus mínus kolem té tisícovky asi každý týden, ale jestli to počítá z umístění, tak to mě teda zničí.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: já se popravdě těmahle věcma nenechám omezovat, většinou dělám řadu po sedmé po cestě do práce, a krom těch prvních tří jsou všichni vždycky normální... daleko větší vliv má umístění v lize předchozí týden.
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    Ranní (de)motivace aneb jeden z mých kontaktů, a dvě užitečné věty .

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jááá jsem takovej debil. Tak hlavně že tady radím a pak zapomenu, že je pondělí, a jako idiot si udělám řadu v devět ráno 🤦🏼‍♀️
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    😎

QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: A pak si pěkně dej pauzu zítra aspoň do desíti do večera 😁
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jako slovo panenky v italstine miluju

Le bambole🥰
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SALVATOR: 🙈😀
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KASUMI: Dobře ty! Teď to eště udržet. :⁠-⁠D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Grrrrr 😀😀😀

Celej vecer
    A sezralo mi to celou baterku
    Z 90 na 19
    Ani update nepomohl a pekne me ten telefon hreje :/

NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Dělám jen na telefonu.

MAAJAA: Ale minulý s Crossem :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jako. Snaha byla. Melo stacit pres 1700.. jenze ten chvost se aktivoval a ani po hodine to nestaci..a jsou porad online

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Já mám naopak tento týden štěstí ;)

KASUMI
    KASUMI --- ---
    SALVATOR: Nemam moral 😀 prvni ma 23k

MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    NELLAS: Ale tenhle týden jsme měly quest spolu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: Mně to dává za friend quest 5 na telefonu a 5 na iPadu. Když ho dělám na obou. Ty denní questy to boduje společně, tzn. i kdyby byly na každým zařízení jiný (někdy jsou, někdy ne), dostanu max. 3 body denně. (Tam se spíš stane, že mi to nedá ani ty 3 nějakou chybou.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAAJAA: Minule jsem si jen přicmrndla s Crossem nebo s kým, tak to bude fakt podle obtížnosti.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    NELLAS: Já mám teď 15 splněných a 1.3 jsem splnila 3 daily q. a 2.3 jsem splnila dva daily q.
    Takže jestli to není podle toho kolik do toho friend q. kdo udělal úkolů. (Já do dnes netušila, že se vůbec počítají, ale už prvního mi bylo divné kde jsem vzala tolik splněných q.) 🤷🏻‍♀️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Nebo podle obtížnosti? Jako, fakt mě to překvapilo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam