• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: Czech or your neck 🤩

Vyhráli si!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... tak ne, půl napůl to je :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RUTHLESS: Je to legrační, máš pravdu. Můžu komentovat všem kromě tebe :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RUTHLESS: Ani já.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELLAS: Tak to já potad nemám :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KASUMI: Bohužel nejde komentovat sdílené věty, jen úspěchy.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NELLAS: Jsem si nikdy nevsimla
    Zertik ve feedu

Introducing Duolingo On Ice!
    https://www.youtube.com/watch?v=lEFRl6Lej_0
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KASUMI: Už hodně dlouho.
    KASUMI: Jaký? Já ho asi nedostala.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ta moznost davat komentar tam byla vzdycky?

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Duo si dalo hosne zalezet s aprilovym zertem 😀
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    JERRYGN: Jo, dcera už má asi půlroční řadu a kromě angličtiny tam střídavě jede esperanto, němčinu a nevím co ještě :)) taky nás láme na super, asi brzo podlehnu. Ona teda měla angličtinu celkem dobrou už předtím, ale stejně mi to přijde fajn. (11 let)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JERRYGN: Jo, obě ratolesti v tom jedou. Malej(10) jede Aj (a jako dobrý. Ne zázrak, ale nějaký pozitivní efekt tam je) a má drahá dcera jede Fj, což je vceku masakr, neb ta je jenom z Aj a v tý nijak zvlášť super kovaná není, prostě úroveň šesté třídy ZŠ, takže vlastně jede dva jazyky najednou. A abych nebyl jen pozitivní, stojí mě to docela dost, neb si vydupala lekce francouzštiny i vedle duolinga. Ale tak jsou to rozumně investovaný prachy, ne?
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Prosím, máte někdo zkušenosti s Duolingem u dětí? Můj 13letý syn po mě chce, abych koupil Super verzi - nemám s tím problém, sám to chci začít používat. Jde mi o to, jestli máte děti, co Duolingo používají, a jestli vidíte nějakej pozitivní dopad.

Dík :)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Ukradeno a fb

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Ja bych byla rada, kdyby to zustalo jako dnes rano :)

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Je to tam. :)

VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Mám další skleničku, ale byl to boj. Ve finálovém kole jsem na 8. místo potřebovala bezmála 5 tisíc, a to jsem tam vstoupila až v pondělí před půlnocí. První měla 24 tisíc:))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: *tam
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Mně líná strategie fungovala až do finále. Tak jsem byla s tisícovkou poslední, i když jsem začínala v pondělí v devět večer. Ale holt jsem byla ta první vlna, dobře mi tak.
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: takhle jsem jel poslední kolo turnaje, do pátku ráno to vypadalo, že to dám z prvního místa, s 9k náskok asi 2k na druhého. No a v pátek se probudil původně třetí, a dal 7,5k za den, původně druhý se hecnul k asi 5,5k, a nazdar bazar.

Ale aspoň jsem si procvičil věty typu „a co když bude pršet, co budeme dělat?”
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam