• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ELISEBBAH: CROSS: E42: chapu, takze tam jednoduse existuji praktiky pro exploit a grind, no tak tohle jsem nedelal ani u her, kde by mi to davalo vetsi smysl. :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    VIDA: aj, tak jsem asi spustil Duolingo v EN, no výsledek je stejnej
    VIDA
    VIDA --- ---
    DEADSLUT: Opatrně. Sova je známej (citovej?) vyděrač. My tady už jsme ztracení, ale ty máš možná ještě šanci se zachránit.

VIDA
    VIDA --- ---
    HRAFNAIN: ? Taky mám android v EN a angličtinu jedu v Duolingu z češtiny.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak teda moje dnešní duolingo zjištění je fakt, že je potřeba vybírat jen ty slova, co byly v původní větě, Kupříkladu:

"Alexandra is feeding her puppy"
    znamená něco úplně jinýho, než
    "Alexandra is feeding me her puppy"
    :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    já si chtěl dát angličtinu, ale protože mam android v EN, tak nic :/

chvíli jsem se učil česky, ale ráno mi to díky sově přešlo : D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: jednou se mi rapid review nejak rozbil a daval 80cp za 3 cviceni.
    Ale zvladla jsem je jen asi petkrat za sebou :-)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    VIDA: ááá, tak tahle intro stránka se mi ani nezobrazila, děkuju, mystérium želbohu rozřešeno, jdu mamince hledat jiné zdroje (případné tipy uvítám, pokud byste v záloze měli něco, co se vám osvědčilo, mně zatim přišla slušně stavěná nemcina-zdarma).
    A jinak se jdu propadat hanbou, jak svoji sovičku sama zanedbávám.
    E42
    E42 --- ---
    DEADSLUT: V češtině existuje jen kurz angličtiny.

KOZLIKK: Body se asi nejrychleji farmí tak, že si na PC otevřeš stejnou Story třeba v 9 oknech a odklikáváš stejné odpovědi. Než se dostaneš k 9. oknu, první se vykecá, takže je to víceméně bez prodlev. Tímhle způsobem jsem kdysi poprvé vyhrál diamantovou ligu. Později se mi to povedlo i bez nějakého super velkého snažení, ale to jsem měl štěstí na divizi.
    VIDA
    VIDA --- ---
    DEADSLUT: Potvrzuji.

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Prosím, kdybyste náhodou věděli, asi troglodytí otázka, ale furt tak nějak doufám, že jsem jen nešika a mam marný gůgl-fu... To, že se mi mamince nepovedlo nastavit na duolingu němčinu přes češtinu a je tam jen přes angličtinu (kterou jakž takž zvládá, ale mít dva cizí jazyky zároveň uplně nechce), je asi bohužel tím, že jinak to tam není, že?
    CROSS
    CROSS --- ---
    ELISEBBAH: hele moc tomu nerozumim, Nicola to nějak fláká, ale i minulý týden měla ten průběh podobnej a je možný, že na to ještě nastoupí. (Teď je pátá, první a druhej maj mezi 13-14k.)

Jinak dobrej naháněč XP je Rapid Review, normálně za 40, s double za 80. Přes ten se dá za 15 minut udělat kolem 700-800. Dá se to jistit tim, že během tý lekce si jeden vypne mluvení a poslech a pak zase zapne (to je takový IDDQD moderní doby).

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    KOZLIKK: ja vetsinou zvladnu za pul hodiny s doubleXP okolo 1200-1500xp. Kdyz delam jen matching madness. Lekce jako takovy ne.

Mimochodem, Crossi, jak je na tom tvoje trida A? :)

KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Vcera bylo fakt osklive, nechtelo se mi nic, tak jsem realne zkousel co je mozne, kdyz u toho clovek sedi s prestavkami prakticky cely den. Skoncil jsem s osobnim rekordem 4952 bodu a 50 dokonalych lekci v jeden den, delal jsem to na notebooku, takze to slo velmi rychle, bez napovedy slov, takze i prijemne procviceni psani vsemi deseti. Ty boosty XP krasne navazovali, ale realne se na single uctu podle me o moc vic udelat neda.. jestli nekdo dava par dni po sobe mezi 5-7k XP tak musi lezet nekde v nemocnici, nebo to nechapu, protoze to bylo celkem vycerpavajici. .)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RUTHLESS: Těším se na tvé komentáře :D
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Jo, mám novej update a mám už nový achievmenty a muzu komentovat :-) jste rádi? :-D
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    🧐

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: zu viel! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Nevím, wieviel? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam