• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELDE
    NELDE --- ---
    RUTHLESS: Mám brýle na čtení, ale fakt si nebudu pořizovat silnější jenom na Duolingo in iPhone, to asi raději nechám Android. Nebo neprodloužím placenou verzi.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELDE: hele no offence, ale t osi zajdi na ocni :D todle je fakt uplne v klidu citelne. I ty mrnavy, stava se mi, ze mam nekdy i 4 radky slovicek a nikdy jsem nemel problem, ze bych to nevidel. Iphone 14 pro a predtim XR, zadny obri padla.

TUILE: co myslis? musis psat konkrétně, davaji to postupne, vetsina z nas netusi o cem mluvis :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Když jsem si v neděli vybírala, tak jsem tě v možnostech neviděla. Já teda nemám rodinu, takže když zůstanu na ocet, tak zůstanu na ocet úplně :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Kdyby byla na světě spravedlnost, dostal bych dnes večer hned další 🍽️ a nemusel bych čekat zase celý dlouhý týden. Nebo by mě mohli posílat na pomoc disfukčním friends quest párům👨‍⚕️🧐
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    QUANTI: * Měl 👨‍🏫🇩🇪🦉

QUANTI
    QUANTI --- ---
    TUILE: To už se mi myslím taky jednou stalo, prostě jsem tam nebyla na výběr a mě si taky nikdo nevybral...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Já si stěžovala na svůj! 😆 On má 35 perfektních.
    TUILE
    TUILE --- ---
    LAUNCHER: presne v sedm mi to napsalo, ze nemam zadne pratele na friend quest. nastesti tam za pet minut naskocil family quest, tak fajn.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Tak som splnila 1. quest, skocilo to na 12. Za hodinu sa k tomu vratila, bolo zas 11. Dorobila druhy a teraz mam 14. Jako vazne?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: vid, mozna mu vydrzi i do zitrka! 😀
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Mám udělat 25 lekcí. Moje spoluhráčka očividně moc nehraje.

Jinak mám teda ještě staré bodování quest za bod.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    55 lekcí nad 90 %, to je docela náročnej quest :/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak neviem. Vcera mi nezaratali posledny quest, musela som restartnut apku. Dnes tam mam zase nejake divne cislo. 3 plne splnene dni a 11 bodov. Nie som si ista, ci som friends quest koncila este pred novym mesiacom, alebo tesne po. Ale ani tak ani tak mi tie body nesedia. Mam pocit, ze tam bola vcera 12, ale ista si uz nie som nicim. Uvidim, ako to bude pocitat dnes.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TUILE: U mě to vypadá normálně. Family questy mi vyhovují více, ale tento týden mám friends quest. Co je u Tebe za problém?

TUILE
    TUILE --- ---
    co to provedli s friendquestama?
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Jestli to je normální stav, tak je to hodně hloupé. Nechápu, proč to musí dělat tak mrňavé, aby si člověk bral lupu, když na Androidu to mají větší. Ale už jsem viděl na více aplikacích pro iPhone, že "design" je důležitější než použitelnost.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CADDY: Souhlas, dřív jsem měla třeba jako jeden úkol 4 cvičení na mluvení, teď jich mám osm, taky na to dlabu a vesměs jen prodlužuju řadu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELDE: To je podle mě normální stav, může to být i menší u ještě delších textů. DL to v nastavení nikde nemá, a muselo by podporovat dynamic type nebo jak se to jmenuje, aby to šlo ovlivnit systémovými nastaveními telefonu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    TUILE: Zkus to na poslechu, kde je více textu. Tady máš srovnání, zmenšil jsem to, aby to bylo plus minus velikosti mobilu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam