• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TUILE
    TUILE --- ---
    a nebo to ted musi zaplatit.
    a nebo bude dalsi porce kachny az za tejden.
    a nebo se tam po cely kachne uz nevejde rizek!
    duvodu proc bejt po kachne smutnej muze bejt vic...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RUTHLESS: Pokud není Tuile, tak ji očividně tlačí žaludek.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELLAS: tak jestli dela telo na plavkovou sezonu, tak je pravda, ze by ji mohla takova vec trochu rozhodit sandal :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RUTHLESS: Tohle je (tuším) Lily. To je takový věčně načuřený puberťák, kterého prudí úplně všechno.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAR_TINA: proc je tak smutna? ja bych byl nadsenej!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TUILE: mně se moc líbí. Na dovolené tě klidně zastoupím.
    TUILE
    TUILE --- ---
    MAR_TINA: libi se mi, ze nepouzivaj osobni zajmena, ale podle koncovky poznas osobu (stejne jako v cestine), ale do ty gramatiky fakt pronikam velmi tezko a alfabeta tomu fakt nepridava.
    rectina me nebavi, ale moc nevim, jakej jinej jazyk ted jet, pac zadnou jinou dovcu naplanovanou nemam, abych se naucila objednat si kafe.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TUILE: jo, trefilas. Ty samohlasky, to je něco
    TUILE
    TUILE --- ---
    tró mia olókliri pápia?

ta alfabeta je sileny pismo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kde je TUILE?

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    JENDULUS: já napnutě čekám na romštinu ale tam to ještě dlouho nevidím. Hlavně že tam je High valyrian :D
    JENDULUS
    JENDULUS --- ---
    ATOMINATOR: Za mě naprosto zbytečné kurzy, možná dobré pro amíky, nevím. Raději kdyby mířili energii někam jinam. Už 10 let čekám na thajštinu a pořád nic. Přitom ENG pro Thajce dávno mají a spustu dalších obskurních jazyků (třeba češtinu ;) a na fóru je po tom také celkem poptávka.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Ta matematika je tak do konce 3. třídy, takže ta mě přestala bavit rychle. Hudbě ještě dám trochu šanci.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Akože hej, keď som nemala jeden týždeň náladu na precvičovanie slovíčok, tak som si pár lekcií spravila alebo popreskakovala, ale za mňa je to na palec dolu.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Jojo, je to take divne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Mne to bralo, ale tie kurzy mi prídu hrozne zbytočné a nevhodné :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak beriem spat. Klasicka chyba, kedy to nefunguje ani normalne. 🙄
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ATOMINATOR: Vyzera to, ze sa mi tam nepocita dvojnasobok bodov.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ATOMINATOR: zkousel jsem to asi pred rokem. Hudbu teda ne, na to jsem ulne mimo. Matiku jsem pouzival na zachranu streaku. Je to desne easy. Ztim teda :D logaritmy jsme tam nedelal. Nebo napriklad rezy teles (coz by me bavilo)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATOMINATOR: Nedávno jsem si všimla, nějak jsem to nakousla a nedoporučuju.
    Matematika je taková divná a třeba to chce, abys vybral, kolik je 5x5 a v pravém sloupečku máš počet čtverečků. Ale třeba jsem nedojela dost daleko.

Co se hudby týče, jedná se o výuku, která nota je na které klavírové klávese. Plus jsou tam pak cvičení, abys přesně ťukal do rytmu, ale zároveň to nehodnotí délku ťuknuté noty a tak vůbec... přijde mi to dost divné a nanic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam