• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KUHL: Napodobne. To double XP musim vacsinou restartnut apku, inac sa mi nezacne pocitat. Posledne mi aj uplne zmizla 2x odmena za friends quest. Hned druhy den, proste sa stratila. Cim dalej to viac blbne.
    KUHL
    KUHL --- ---
    HELOUN: na androidu me to naopak cim dal tim vic tresta. ted nove se mi double zastavi klidne uprostred rozdelany lekce (vyprsi cas a dodelas to za 1x bodu). Nebo friends quest odmena - kdyz to neudam hned, nedostanu 100 diamantu, jen 30 minut doubku. a takhle bych mohl pokracovat ..
    CADDY
    CADDY --- ---
    HELOUN: ne, nikdy jsem to nepotkal prave...
    B3DA
    B3DA --- ---
    HELOUN: nope. Duo is a bit racist
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    Už jste na ten trojitej bonus narazil někdo s Androidem?
    Já tedy furt nic, a to denní questy dělám pravidelně, už jsem si i zkoušela sladit poslední denní quest s level up, a furt nic. A zatím všichni, kdo mi trojitej bonus zmiňovali, měli Apple, tak mám pocit, že to (aspoň zatim) na androidu vůbec není.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: sparing partner taky dobrý :DD
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mám tam taky nulu. Teď si přijdu zbytečná :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: Win-win :-]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Sakra, mně to hlásilo úspěch po první uhrané lekci, ale očividně jsi byl rychlejší :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    No nevim teda

NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Víš co, já jak se k tomu dostala až před chvílí, tak si říkám, snad na mě zbyde něco z questu. A ono zbylo! ♥️
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: dostávám za třetí denní quest celkem pravidelně, asi jsem v nějaký šťasný testovací podskupině. A jako nějaký efekt to má, když to máš za 3x, je ti blbý toho po 10 minutách nechat. Zrovna dneska jsem se k tomu dostal až teď večer, tak se to tak sešlo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Promiň, mě to nekonečně rozesmálo :D
    Triple jsem si ještě nezasloužila.
    CROSS
    CROSS --- ---
    To jsem přesně čekal, že se tu objeví ;-]

Njn, sova mi nadělila.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já bych chtěla poděkovat, že jsem se taky směla zúčastnit :D

MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    v němčině jsem měla jakousi "minihru", wtf
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Na Androidu ano, na Applu se má větší výběr.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    E42: To je pak nuda, to ti furt hází ty samé věty, až to za dva týdny vztekle zahodíš do kouta.
    E42
    E42 --- ---
    NELLAS: Nestraš. Už asi potřetí od jsem kousíček od legendary na celém kurzu (teď 4 unity, takže tak 5 dní), vždycky ten kurz ale zrovna nějak překopali, takže jsem měl najednou spoustu další práce. Chci už konečně dělat jen personalized practice pořád dokola! :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    NELLAS: Taky mi ie to v poslední době přeskakuje ve francouzštině a to zdaleka nejsem na nejvyšším levelu. Ale když se mi to stane, tak na to můžu kliknout a dokázat že jsem legendary, což tu lekci otevře snad za 30 nebo 40 budů. V čem je ta legendárnost netuším.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam