• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Ten pozoruju tak měsíc. Společně s tím, že už se nedávají dvojnásobky za dokončená "kolečka".
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vcera mi vyskocil 1,5 nasobok bodov. To je novinka, alebo len dalsia vec, co sa mi vyhybala?

A teda mnozia sa mi dalsie chyby, ktore som predtym nevidela. Teraz mi pri "nemozem hovorit" miesto vyskocenia nahrady rovno vyhodilo chybu. A taky sa mi stratili uplne 2 freezy, vlastne vobec neviem kedy a preco. Len na mna jeden den vyskocilo, ci si nejaky nechcem kupit. Pritom som tam mala 2 nevyuzite este. Aspon, ze ich tam nebolo viac. Posledne a vlastne jedine pouzitie tento mesiac bolo z 3 na 2. A o par dni boli tie zvysne 2 uplne prec, len tak.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Teda někdy je to spíš únikovka.
    Uhodnout a pochopit gramatiku jen z těch cvičení bez výkladu.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, Duo mi dalo na tyden na vyzkouseni ten super family plan, kdo byste chtel taky, tady je kod na pridani - vezme to myslim 4 lidi, kdo driv prijde :)
    Duolingo
    https://invite.duolingo.com/family-plan/2-F6AD-12D5-H2WJ-73QX
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ty hlášky, když do mě někdo šťouchá, jsou vtipné.

DURDIN
    DURDIN --- ---
    Asi to tak nezůstane, ale u mě v lize se teď dá buď jen propadnout a nebo postoupit:)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: po všech těch koních, co jsou umělci, psech, co nakupují sušenky, a jablkách, co žerou psy, se mi ale nemůže nikdo divit, že mi óda na brokolici nepřijde jako nic neobvyklého! :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jako upřímně si to v Trissiině situaci celkem dokážu představit 😁 dítěti by to za 70 kaček z kapesnýho nejspíš stálo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Asi jo. Vždyť je to zrození Venouše.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jsem jediná, kdo si až teď všiml, že listopadový quest se nejmenuje Oscar's Ode to Broccoli? :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: já myslel tady v rámci nyxu :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Já věřím, že se najdou. Jako v jakýkoli jiný hře :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: předpokládám že takový srdcaře, kteří by si za peníze koupili diamanty, aby si za ně mohli koupit freeze, tady ještě nemáme :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: I bez prémiový, prostě když missneš řadu a nemáš freezy, nabídne ti to "udržet řadu za 500 diamantů?" - když máš, dáš (to jsem udělala s tou svojí), nemáš-můžeš si je koupit za prachy, nebo máš smůlu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Aha, tak to je na mě moc složité :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: když máš prémiovku a vynecháš o 1 den víc, než na kolik máš zmražení řady, tak ti to nabídne za udělanou lekci + x diamantů, že si i tak řadu udržíš.
    No a ona měla tu udělanou lekci, ale ne ty diamanty.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Během pěti minut uděláš klidně cvičení za srdíčko, ne?

Mimochodem, po novu můžu dělat srdíčková cvičení jen když mám nula srdíček, dřív to šlo, když jich bylo méně než 5.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    E42: jí chyběly diamanty na takový to koupení záchrany. Jako přijít ve tři odpoledne, možná bych byla vymyslela, co s tím. Možná bych se byla nechala ukecat na to, že jí z kapesného ty diamanty koupím, a vymyslela, jak to udělat bezpečně. Ale narychlo propojovat svoji platební kartu s jejím google accountem, což by bylo asi to jediný, co by se dalo během těch pěti minut stihnout, tak to ani omylem.
    E42
    E42 --- ---
    TRISSIE: To je na aspoň třetinu pexesa spousta času, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam