• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    JENDULUS
    JENDULUS --- ---
    Přidali FR, ES, IT, DE skoro do všech jazyků. Podle mě to udělali nějak univerzálně, že to ty kurzy přeložili nějakým AI do těch ostatních jazyků přes angličtinu. Proto je to tak zabugovaný. Ale dá se to.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    (i když teda přepis azbuky do angličtiny byl... náročný, tam by mi byla česká diakritika docela pomohla)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: jako já jsem plně bilingvní, tak mi to je jedno, z jakého podkladového jazyka začínám, ale syn by to ocenil. no holt bude i nadále současně trénovat i angličtinu :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Bohužel ne, přece jen má o hodně míň mluvčích, i když pro nás je "důležitější".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a čeština-němčina tam je?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ELISEBBAH: Ano, i češtinu-španělštinu
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    JENDULUS: oni pridali cestinu-francouzstinu??
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Lol

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Duolingo si ze mne normalne dela prdel!
    Kontext: dcera (pubertacka, velka, tezka, emocionalni) ma cerstve blbe zlomenou nohu, nechodici sadru, sama si ani nesedne, noc jsme stravily v nemocnici, skoro jsem nespala.
    A co jsou moje dnesni vety?

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    E42: jo, to je mozne. Ale mohli by si to skontrolovat, ze im sedia moznosti :)
    E42
    E42 --- ---
    Řekl bych, že tahle chyba JENDULUS dobře vysvětluje tuhle SHARKIE.
    JENDULUS
    JENDULUS --- ---
    Francouzština na tom není o moc líp, některá slova třeba překládají z angličtiny místo z francouzštiny :)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    E42: Ja zas dostala nove slovo a jeho preklad nie je v moznostiach :)

E42
    E42 --- ---
    E42: A tohle to myslím prokazuje nade vší pochybnost :-I

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tvl, je vidět, že už jsem unavená.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: Mají svoje :)) máme teď v rodině pěknou postupku, já jsem v diamantu, jedno dítě obsidiánová, druhé perlová a muž, co začal na Vánoce, se propracoval do ametystový.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: Děti nechť se zapojí :-]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: Já mám ve finále už taky celkem nabušence. Děti si přály, abych to vyhrála, ale budu je muset zklamat.

CROSS
    CROSS --- ---
    Tenhle týden mě to zase šouplo do skupiny s entitami, co se vzájemně sledujeme (a.k.a. Friend). Ale tentokrát je Aether my Friend pouze na telefonu, na iPadu je to macska. (Ano, jsme v jedné skupině všichni tři.) Jakýsi podivný sociální experiment.

Ovšem jistý Jesper Ingvard, co dává 36k týdně a teď už má decentních 6.4k asi můj kámoš nebude. :-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam