• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tvl, je vidět, že už jsem unavená.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: Mají svoje :)) máme teď v rodině pěknou postupku, já jsem v diamantu, jedno dítě obsidiánová, druhé perlová a muž, co začal na Vánoce, se propracoval do ametystový.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: Děti nechť se zapojí :-]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: Já mám ve finále už taky celkem nabušence. Děti si přály, abych to vyhrála, ale budu je muset zklamat.

CROSS
    CROSS --- ---
    Tenhle týden mě to zase šouplo do skupiny s entitami, co se vzájemně sledujeme (a.k.a. Friend). Ale tentokrát je Aether my Friend pouze na telefonu, na iPadu je to macska. (Ano, jsme v jedné skupině všichni tři.) Jakýsi podivný sociální experiment.

Ovšem jistý Jesper Ingvard, co dává 36k týdně a teď už má decentních 6.4k asi můj kámoš nebude. :-]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dnešní příběh stojí za to :D

Paní ráda krade, protože je stará, žije sama a nudí se :D

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELLAS: rozkaz znel jasne... nesmi projet za zadnou cenu!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AETHER: Už je tam mám, ale myslím, že ani nejsou všechny.
    AETHER
    AETHER --- ---
    NELLAS: Mne to vcerejsi vecerni body taky nezapocetlo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jsem si udělala všechny suvenýry, sem tam mi to zrušilo nějaký bonus, sem tam ne... ale v žebříčku mám jako bych ligu vůbec nezačala. Tak uvidím zítra.
    E42
    E42 --- ---
    E42: Třeba takhle ¯\_(ツ)_/¯

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kuuuu... já zapomněla, že je neděle. Tak já to zkusím před půlnocí, no. Ale asi vypadnu z diamantové zase :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tse. Jak ví, že zrovna piju kafe!?

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Duo přitvrzuje, ale Řekové se stále staví na stranu dobra

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som sa nedavno tesila, ze mi poslednu dobu duo nejak podozrivo celkom funguje.

Tak mi teraz zaratal jednu lekciu dvojmo (snad body za ukoly zajtra nezmiznu) a pre zmenu sa zas vobec nedostanem k poradiu v lige. To mam za to.. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Shut up and take my money!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Duo ako kozena brasna :)

NELDE
    NELDE --- ---
    TRISSIE: Mně to párkrát neuznalo, ale chyba byla v jiném slově, kde třeba nebyla správně shoda. Příklad překlep "il ragazzo alti" to opravovalo na "la ragazza alta", ale "il ragazzo alto" to vzalo v pohodě.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Italština mi také obvykle bere různé varianty, jen pokud je tam jiná chyba, tak mi hází tu genderově odlišnou verzi. Naštěstí ale označí, kde byla ta jiná chyba.
    Sice mají ty rody svoje výhody, ale bez nich je to jednodušší. Děti na základce by mohly vyprávět.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak to bude zase nějaká aktualizace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam