• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Mám rekordní počet XP za 1 den a stejně jsem v nepostupujících...

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja na to vcera zabudla, takze som to pustala az s restartom ligy. Tak som zvedava, jak to bude vyzerat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak jsem se rozhodla vykašlat projednou na strategii a teda velký špatný, velký špatný.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Wtf Plesatka :D

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: aha, ony jsou tam ještě truhly :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Jo taaak :) pardon, idem uz nejak zo zotrvacnosti a moc mi to nemysli :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Ja to chápem, ale to mi tú ikonku dole nepridá. Tá je pre iPhonistov. A ten kurz už opakovať aj tak nechcem :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Myslela som uplne ten kurz vyhodit, takze by si zacala nacisto.
    LIA09
    LIA09 --- ---
    Já mám takový minihry v italštině, styl o kohoutkovi a slepičce. Naviguju třeba Juniora, který chce jít do zoo, ale napřed musí něco uklidit, sehnat svačinu apod. Chodí k dalším postavám a mám vždycky na výběr ze dvou možností, co jim řekne, aby mu dali, co chce.
    Ale zas italština nemá příběhy.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Tak furt ho mozes zmazat a pridat nanovo, pokial nemaju nejaky reset :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Bych sa tam mala znovu pozriet :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VANEK: Pche :(
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: mě to nechá v tom šachovým kurzu zápasy přeskakovat na další lekci.
    VANEK
    VANEK --- ---
    QUANTI: Teď jsem tu matematiku taky zkusil (je teda hrozně pitomá, zejména slovní úlohy jako "měl jsem pytlík s 18 gramy mouky a 8 spotřeboval")... pak jsem pro jistotu updatoval appku... pak jsem se ještě přihlásil na desktopu a přečetl si "Math: iOS and Android only", a hry pořád nikde. Haj hou.

QUANTI: Jestli se jako "dokončit" počítá proběhnout to poslední kolečko daily refresh, tak to jsem taky nikdy nedokázal.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: To mi ty hry nezapne.
    AETHER
    AETHER --- ---
    LORD_DE_SEIS: Staci do podhuri Pyreneji. ;)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS: Se můžeš vracet do starých lekcí, ne? Já to takhle občas jedu znova na legendary, když mě refresh ani cvičení neba a mám triple...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Tak jeden krátký soví příběh ze špalnělska. Chtěl jsem si domluvit na zejtra pozdější checkout - na recepci mají ceduli s mozností prodloužení "late delay - retraso tardío" - tak si řikám - pohoda, to zvládnu i ve španělštině:

Tak tam nakráčim a povídám : "Hola, quisiera retraso tardío para maňána"

Recepční: jaké máte číslo pokoje?
    Já : 83

Ona listuje v knize, aby se podivala, zda- li je pokoj volnej a pak na mě španělsky něco vychrlí tak rychle, že jsem jen zůstal čumět a musel poprosit aby mi to řekla anglicky :-)

To už je tak, když se tváříte, že umíte španělsky ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: To asi nebude dohráním, to bude operačním systémem :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam