• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Já ho občas udělám synovi a to funguje. Sama ho prakticky nevidím, protože většinou mám trojitý z minulého dne a snažím se udělat co nejdřív buď jedničku, nebo dvojku, čímž se mi prodlužuje.

Ale chci poděkovat za tip s opravováním mistakes - já je tam měla nashromážděný, většinou jsem je ignorovala, pokud mi to neporučil daily quest, tak jsem je dohnala ve všech jazycích a je to velmi uspokojivé a občas se to hodí, perfect lesson za pět vteřin :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Elvira je dobrý magor, nebo teda nejspíš sdílený účet. Patnáct tisíc za den snad není fyzicky možný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Ja si väčšinou vystačím s 3x :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Mne to robi teraz necely tyzden. Takto sustavne, kazdy den. Predtym to obcas blblo, obcas slo a poslednu dobu vacsinou fungovalo spravne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: To mi nefunguje od doby, čo ho zaviedli. Ak mi vyprší 3x, tak to 1,5x oznámi a nespustí.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak sa mi nezaratava ten 1,5x bonus. Som myslela, ze mi to robi, ked skocia 2 naraz, ale dnes som ich mala po jednom. Ukazal sa, bod za ukoly pribudol, ale minuty nebezia a bonus sa neaplikuje. Ani po restarte.

Uz niekolko dni po sebe mi to nefunguje.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Obávám se, že jsem ve finále narazil...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To se dělá takové to gesto s rukou, ne?
    Signal for Help - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Signal_for_Help
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: Jistě chápu. Kdybys potřebovala pomoct, třikrát mrkni.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: Spíš jsem si prostě tak zvykla 🤷🏼‍♀️
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: To už je nějakej stockholmskej syndrom, ne?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uáá, já bych si to strašně pustila. Ale musím odolat.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Taky jsem se kvalifikovala do finále, teda jsem popravdě dost překvapená. Let the bloodbath begin
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uf, zvládla jsem postup. Ale 11 a půl tisíce bodů, to už nikdy nechci opakovat.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    7 min pred koncom som sa omylom dostala na 1. miesto. 😃 A tak dufala, ze sa to ten za mnou nedozvie, pretoze sa mi dnes zase nezaratal 1 bonus a ja sla poslendych par minut bez nich s minimom bodov. A vyslo to. 😃

QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAAJAA: ajo legendary! to mě nenapadlo, já to strašně nerada dělám, ale čtení nebo příběhy by asi byla možnost :))

dcera mi nahrála asi 200 XP na šachovejch turnajích, mně nejdou, jí jo ;) jsem devátá, tak uvidím, jestli to udržím, kdyžtak ještě dám pár těch legendek. Díky za tip!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale legendary čtení jsou přesně pro tuhle příležitost :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    možná se to takhle na poslední chvíli už nezobrazuje - já teď koukám, že tam tu možnost požádat taky už nemám (na postup kašlu, proto jsem se hecla do turnaje, aby mi pak stačila jedna udržovací lekce)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    QUANTI: Hodně dává dělat levly na legendary a případně jak jsou kolem cesty hvězdičky tak za třetí jsou taky fajn body a můžeš jí hrát opakovaně...

Držím palce a kdyby byla možnost poslat ti doubl tak taky pošlu...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: můžeš žádat? pošlu ti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam