• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TRISSIE: Dva roky dlouhej streak, wow!!! Tak to samozřejmě chápu :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ARGANNAH: jenže, chápej, když už tam máš dva roky dlouhej streak, tak si ho přeci nevynuluješ! Je to ta jedna věc v životě, kde si můžeš říct, že jsi něco dokázala, a sova ti to potvrdí!

ne, neovlivňuje to vůbec nic :-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tak jsem se prvně ve svém duolingovém životě propadla z diamantový ligy zpátky do obsidiánu. Po půl roce. A vida, nabídlo mi to, že za dva tisíce krystalů (nebocoto) můžu v diamantech zůstat. Tak se chci zeptat, jestli to k něčemu je, nebo jestli je to jenom duolingový egotrip - to, v jaký je člověk lize, neovlivňuje přece vůbec nic, ne?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    CADDY: Aha, tak tato kombinacia ma nenapadla
    CADDY
    CADDY --- ---
    SHARKIE: ono to funguje, ale musí se spustit na tom, kde se získal...o aktivním už ví i na dalších zařízení (dokonce i mezi platdormami)... jen neumím na jiném zařízení začít, no
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: moje taky. asi má depresi.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Stale mi buli 😃
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    CROSS: Tak na androidu mi to nikdy nefungovalo
    CROSS
    CROSS --- ---
    SHARKIE: na iOS se sdílí běžící bonus, takže když např. aktivuješ 3x na iPadu a pak pokračuješ na telefonu, telefon ten bonus vidí. Tedy: když to zrovna funguje.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Placatím se v neambiciózně ametystové, ráno jsem se posunul na předpředposlední postupové s nějakými 360 body, a večer koukám, na postup bylo potřeba 800; to jsou dneska lidi.

MAR_TINA: Vibrace jsem vypnul úplně a jsem jen rád.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Vypnout animace?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: ty větší delší a víc vibrující animace mě začínají mocně srát. Chcic klikat lekce, ne čekat, až tam zelený flek odskáče taneček.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Já na to myslím od rána, jen jsem absolutně neměla čas. Bonus na trojitý body jsem dokončila 21:57 😅
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Moj taky..

Ale viac ma trapi, ze bonusy nie su viazane na ucet, ale na zariadenie. Takze ked som sa chcela presunut na tablet, musela som sa 1 den vzdat 3x bonusu. Ja to chcem robit podla potreby a moznosti, raz tam a raz tam.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: asi na sovu dolehla podzimní deprese
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Nemá nad tebou tuto noc žádnou moc.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Proc duo buli, i kdyz mam lekci hotovou a postupuju?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Nezapomeň odehrát, taky jsem si až díky tvému příspěvku vzpomněla, že je neděle :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: Zase si mě vybral 🤦🏼‍♀️
    LIA09
    LIA09 --- ---
    SHARKIE: Jj, já nepochybuju, že bych to finančně unesla, jen mi zatím přišlo, že to nepotřebuju. Začala jsem tím, že jsem si pořídila premium k Mapám.cz, tam mám pocit dluhu vůči vývojářům větší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam