• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Včera to tak hezky vyšlo.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Že mu nebude posílat kousky příbuzných?
    CROSS
    CROSS --- ---
    ATOMINATOR: Mě by zajímalo, co ti bude sova nabízet za deal, abys ji neopouštěl :-]
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ATOMINATOR: My sme ho pred par tyzdnami predlzili prave :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ATOMINATOR: závidim ti tvojí pevnou vůli :-)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    SHARKIE: Nám teď právě rodinné předplatné končí, takže je to pro mě snadné rozhodnutí. Jediný důvod, proč se mi s Duem nechce skončit, je závislost. Když si to člověk uvědomí, tak je to najednou snadné. :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Takový to, když mi přijde 2x XP ve friend questu…
    …asi 40 sekund po tom, co mi expiroval 3x bonus…
    …poté, co jsem do toho asi tři čtvrtě hodiny bušil

Ale dík :-]
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ATOMINATOR: Keby som nebola v tom rodinnom predplatnom, tak to asi zabalim tiez. Pravdepodobne asi aspon klesnem o ligu, nech ma netrapia turnaje. A tiez "ucte sa 15 min", ked ich fakt nemam.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Už jsem pevně rozhodnutý, že s Duolingem po Novém roce končím. Bohužel za rok jsem nepřišel na nic, co by mi přišlo, že je posunutí Duolinga dobrým směrem, když si ho platím.
    CADDY
    CADDY --- ---
    LORD_DE_SEIS: jojo, dela... i když ja myslel, ze je to spis nejaky vibracni problem :) (zvuky mam vyply davno taky)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Mám vypnutý zvuky.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Taky vám sova tak "práská reproduktorem"? (Třeba u nověho streaku)
    Mám pocit, že zkouší co ta membrána reproduktoru vydrží (jen nevim jestli je to konkrétně mym telefonem nebo jestli tocdělá všem)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Prosím vás, ve feedu se mi najednou začali zobrazovat náhodný lidí. Jde to nějak vypnout?
    VANEK
    VANEK --- ---
    TUILE: Duolingo a Genshin Impact se spojily, aby vám přinesly quest s Duem a jeho přáteli Paimon, Tighnari a Cyno, který bude probíhat od 8. 12. 2025 00:00:00 (UTC) do 27. 12. 2025 23:59:59 (UTC). Když během questu prodloužíte svou řadu o 3 dny, získáte pro hru Genshin Impact exkluzivní balíček odměn s motivem Duolinga.
    Dokončete quest a získejte exkluzivní balíček odměn pro hru Genshin Impact. Balíček obsahuje: avatara „Pilné studium“ ×1, namecard „Oslava: Čtenář snů“ ×1, recept „Kořeněné smažené kuře“ ×1, jídlo „Kořeněné smažené kuře“ ×1, Primogem ×60, Mystickou vylepšovací rudu ×4 a Hero's Wit ×2. Za splnění úkolu také získáte drahokamy v Duolingu!
    TUILE
    TUILE --- ---
    co je genshin impact reward?

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Duo dnes tematicky.

CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Já jsem si tím úplně jistej, že jsem dal všecny tři, sova to má na triku.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Mně se to stalo včera, že mi ukradli triple, ale ruku do ohně za to, že jsem udělal třetí quest, bych nedal...ale když vás tu tak čtu, tak to teda taky dávám za vinu sově :-)
    CADDY
    CADDY --- ---
    hm, mně taky včerejší 3x bonus zmizel... takže nasrat, kašlu na to
    CROSS
    CROSS --- ---
    Dneska mi Duo sežralo 3x bonus ze včerejška, prostě někam zmizel. Tím je vyřešený dilema, jestli zkoušet bednu proti typům, co dělaj 20k+ týdně (ne). Je to takový osvobozující. :-]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: taky jsem si to myslel, tak jsem to ze zvedavosti rozklikl a presmeruje te to do prohlížeče na registraci do hry :-/
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: aha, ok. Mně se to objevilo mezi truhlama a vybírat jsem si to zatím nechtěla, myslela jsem, že to bude nějaké prodloužení.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: Já už to teda mám taky hotové - dostaneš za to kupón na nějaku RPG PC hru, která s duolingem ani s výukou jazyků nijak nesouvisí.

Pro mě je to teda zklamání - beru to jako nevyžádanou reklamu zabudouvanou do questu :-/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Vlastne je to taka dobrodruzna hra plna prekvapeni co vsetko a kolkymi sposobmi dokazu rozbit :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Mne prvý asi mesiac nových questov vyskakovala notifikácia o splnení po každej lekcii :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Mne chodilo vcera x upozorneni, ze nam zacal quest. Ked uz bol hotovy. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Mně to naskočilo až včera. Brzy člověk nebude vědět, kam dřív kliknout a jaký quest plní :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Už ji mám vyřezanou. Je za to taky nějaký reward.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A zase nějaká novinka.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam