• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: To už jsem tam kdysi měla, myslím.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já devátá, ale mám nějakou novou animaci výsledků ligy s prezentací tří ID, co skončily na bedně.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja sa asi posledne 2 minuty dostala nad ciaru. Teda dufam, uz sa potom neaktualizovalo. :)
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Ja mam tiez stale 10 minut. A hlasim, ze som odolal pustit to dnes pred deviatou. Vcera som bol priebezne druhy, s na moj vkus dost vysokym skore. A za mnou to bolo tesne, vedel som ze ma predbehnu. Nakoniec krasne piate miesto! Ostavam v pohodlnej Perlovej :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Hlásím, ze mam (tento tyden) jeste 3x bonus na deset minut, takze jsem slavne postoupila do obsidianove! :-)
    VIDA
    VIDA --- ---
    Tak co? Úspěšně dobojováno?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Já vůbec nevím 🤷🏼‍♀️
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: kde je bereš? Já mám 4 až 6 a co dostanu, to vydám za pošli v friendquestu kamarádovi dabl a to je celý
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Mám velmi baťovskou sumu diamantů :)))

VIDA
    VIDA --- ---
    VENIKA: Doufám, že to tu nečtou chlupatý. Zvlášť pokud ti záhadné zmizí tchyně a bohatá prateta 😅
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Máme od pondělka dvě místa ve family, kdyby někdo chtěl.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: na soví notifikace neklikám, už jsem se párkrát spálil
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jo, přesně tak to dělám taky.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: záleží jaká je to notifikace - nějaký rovnou aktivujou lekci, nějaký ne (ale možná na pozadí spouští triple) - každopádně dokud nechci hrát, tak na žádné neklikám a zatim dobrý :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja tu sovu vcera asi uplne zazdila, mam zmrzlu ikonku :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: To potvrzuju, když kliknu na notifikaci z Dua, vyskočí mi triple rovnou aktivovaný.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: Já mám takovou teorii, že stačí třeba kliknout jen na nějakou notifikaci, která pustí Duolingo - a i přesto, že si pak nepustim lekci, tak mi na pozadí tento bonus uteče.

Od té doby, co všechny notifikace od Duolinga do prvního hraní ignoruju, tak mě ještě neokradla (musim zaklepat). Možná je to blbost, ale doporučuju to vyzkoušet.
    CROSS
    CROSS --- ---
    AETHER: přesně tenhle pocit jsem měl, když mi to sova udělala poprvé, ale tentokrát jsem si naprosto jist, že jsem včera ten třetí quest dal, a že mi ho sova slíbila :-] A nebyl tam vůbec v seznamu.

Njn, podobně jako u workoutů v hodinkách si musim připomenout — nedělám to kvůli číslům. :-]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: mě to štvalo. Ale přiznám se, že jak jsou ty truhly "na cestě", tak teď v sedmi z, ehm, deseti kurzů stojím "před truhlou" a čekám, až budu potřebovat prodloužit triple (nebo aspoň double), tak jestli aspoň v nějaké bude prodloužení :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já na ty taktiky moc nejsem, takže možnost odehrát si to s maximálním bonusem jednou denně v klidu je pro mě ideální.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam