• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKORZENY: jo, taky, stačilo na to párkrát propadnout do takových těch nižších lig a už jsem ve společnosti podobných loserů :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: OK, to se pobavím, až mi to vyskočí.
    Možná víc než u španělštiny, která mi teď dává lekce pro staré lidi (bolí mě koleno, zranil jsem si rameno, to bude dobré, doktor mu bude operovat rameno, ona si zraní kotník a podobné věci :D).
    CADDY
    CADDY --- ---
    SKORZENY: trochu se to zlepsilo, ano... ne, ze bych se nemusel snazit, ale jeden cas to bylo fakt skoro nemozny a stvalo me to, protoze jsem asi po 150 tydnech vypadl a uz jsem ani nechtel utracet asi potreti 2k diamantu za udrzeni... ted uz se to zase da s nejakym aposn trochu normalnim pristupem...

A co se zmenilo, tak reseni te doby, kdy udelat prvni lekci tydne... drive fakt zacit moc brzy byla jasna jizdenka k propadu... ceklo se pre dpulnoc v pondeli a tak... ale ted uz to nema takovy vliv, i kdyz jsem cekal na pulnoc, najednou tam byli divocaci s hodne body...a i dkyz zacnu nekdy pres den, je to vlastne podobne...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: dnešní
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Mně to zatím nevyskočilo, to je dnešní nebo už od dřív? :D
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Mam pocit ze sa zmenil sposob, akym sa vyskladavaju ligy
    Co ja viem pred pol rokom som musel mat radovo tisice bodov, aby som sa udrzal v diamante. Potom som dost polavil, casto som len zrobil lekciu, nech napridem o streak. Prepadol som sa niekam uplne ku dnu. A teraz som opat v diamond - pritom ledva spravim denne questy, casto ani nemam tripla. Napriek tomu ma duo stale posuvalo hore a som v tom diamante, a mam pocit ze to neni zasluzene :) mate to niekto podobne?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ono je to teď ještě takhle s příběhem - takže po udělané lekci mám novou ikonu

AETHER
    AETHER --- ---
    LORD_DE_SEIS: Dost ted jedou v AI. Takze staci dostatecne sileny product owner, ktery to marketingu schvali.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: když si představim, že tam někde sedí grafik, co za to bere mzdu....
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: i já na iPhonu 🙄
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Momentálně mám na Androidu tohle

NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Oranžová nám na androidu zmizela už hrozně dávno.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tvl Duolingo nejen, že mi vnutilo nějakou hnusnou ikonu, ale ještě odstranilo z appky možnost dát tam tu modrou za Super nebo oranžovou za Streak society. WTF.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TUILE, NELLAS: ruské číslovky, to byl absolutní mor. To prostě nešlo vyslovit tak, aby to appka vzala, a přitom jinde v ruštině mi to klidně uznalo i úplně jiné slovo (typu sabaka místo charošije, jako fakt úplně blbě).
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    My s hloupym androidem zatim taky v pohode ;-)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Ten problem jsem měla v ruštině.
    TUILE
    TUILE --- ---
    mne to nebere cislovky. at se snazim jak chci, tak v zadnym jazyce, kterej sem zatim zkousela, sem nebyla schopna rict spravne cislovku. imho tam musi mit nakou chybu, pac ty ostatni slova prznim uplne stejne.
    CADDY
    CADDY --- ---
    QUANTI: ahaa... ja mam jen zmatek v tech anglickych nazvech, spatne jsem si to sparoval :)

Ja taky mam moznost mluvit jen tak v pulce pripadu, ale co me u tohto stve vic, ze se u nekterych slov muzu snazit, jak chci, ale proste mi nerozumi..zejmena ta jednoslabicna... ale ve slovickach to mam zatim furt normlane postaru :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TUILE: řecký pexeso mě ba :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    QUANTI: ahaaa, my s jazykama, kterejm se nikdo nevenuje, mame stale pexeso :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam