• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    sharkie - Sharkie (Trusttuli)
    durdin - durdin
    rozbalit záhlaví
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    LORD_DE_SEIS: měla jsem to na pár dní někdy předminulý týden. když jsem si druhý den pouštěla baňku, naskočilo mi 30 minut tripple. prostě se to celý do tripple sečetlo, stejně, jako by ti to navýšilo tripple hned, místo aby to dalo double

ale s další aktualizací to zase zmizelo, bohužel i s mými odloženými minutami ze včerejška
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Objevila se mi dnes po spleni questu novinka - a sice moznost nechat si odmenu za quest do zejtra.
    Nicméně jsem pak udělal i třetí quest a v přehledu Power-ups to ten triple přemazal, tak předpokládám že budu mít jen ten.

Pokud se tedy chystáte udělat třetí quest, nedoporučuji první dva questy přesouvat na zítra ;-)

SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    QUANTI: moze byt, ze som “obetou” rovnakej chyby. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SKORZENY: Moje dítě, které to jede dost podobně (kdysi v diamantu, pak polevil), před dvěma týdny nějakou úplně haluzní chybou Duo hodilo z ametystu do diamantu 🤨
    CROSS
    CROSS --- ---
    TUILE: To bude taky tim, jak furt míchaj složením a obsahem těch lekcí.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Tak ono to mozna bude tim, ze se zmenil system podovani, zejo... Neni tak dlouho clovek v double a triple a tak je proste min bodu. Mozna proste nekatery profily umely udelat raketu aa tak to takhkle zmenili
    TUILE
    TUILE --- ---
    mne mrzi, ze kdyz se vratim k naky minuly lekci, vubec se to nevztahuje k tematu sekce.
    chci delat cislovky, protoze si je nepamatuju anechci hledat jinou aplikaci a ono mi to hazi vety z nahodnejch sekci.
    opakovani konkretnich potreb je nemozny…
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    (loni v létě jsem na postup z nejnižšího místa potřebovala 3,5k+, v současné diamantové neudělá 3.5k ani ten první)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKORZENY: jo, taky, stačilo na to párkrát propadnout do takových těch nižších lig a už jsem ve společnosti podobných loserů :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: OK, to se pobavím, až mi to vyskočí.
    Možná víc než u španělštiny, která mi teď dává lekce pro staré lidi (bolí mě koleno, zranil jsem si rameno, to bude dobré, doktor mu bude operovat rameno, ona si zraní kotník a podobné věci :D).
    CADDY
    CADDY --- ---
    SKORZENY: trochu se to zlepsilo, ano... ne, ze bych se nemusel snazit, ale jeden cas to bylo fakt skoro nemozny a stvalo me to, protoze jsem asi po 150 tydnech vypadl a uz jsem ani nechtel utracet asi potreti 2k diamantu za udrzeni... ted uz se to zase da s nejakym aposn trochu normalnim pristupem...

A co se zmenilo, tak reseni te doby, kdy udelat prvni lekci tydne... drive fakt zacit moc brzy byla jasna jizdenka k propadu... ceklo se pre dpulnoc v pondeli a tak... ale ted uz to nema takovy vliv, i kdyz jsem cekal na pulnoc, najednou tam byli divocaci s hodne body...a i dkyz zacnu nekdy pres den, je to vlastne podobne...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: dnešní
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Mně to zatím nevyskočilo, to je dnešní nebo už od dřív? :D
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Mam pocit ze sa zmenil sposob, akym sa vyskladavaju ligy
    Co ja viem pred pol rokom som musel mat radovo tisice bodov, aby som sa udrzal v diamante. Potom som dost polavil, casto som len zrobil lekciu, nech napridem o streak. Prepadol som sa niekam uplne ku dnu. A teraz som opat v diamond - pritom ledva spravim denne questy, casto ani nemam tripla. Napriek tomu ma duo stale posuvalo hore a som v tom diamante, a mam pocit ze to neni zasluzene :) mate to niekto podobne?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ono je to teď ještě takhle s příběhem - takže po udělané lekci mám novou ikonu

AETHER
    AETHER --- ---
    LORD_DE_SEIS: Dost ted jedou v AI. Takze staci dostatecne sileny product owner, ktery to marketingu schvali.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: když si představim, že tam někde sedí grafik, co za to bere mzdu....
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: i já na iPhonu 🙄
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Momentálně mám na Androidu tohle

NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Oranžová nám na androidu zmizela už hrozně dávno.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tvl Duolingo nejen, že mi vnutilo nějakou hnusnou ikonu, ale ještě odstranilo z appky možnost dát tam tu modrou za Super nebo oranžovou za Streak society. WTF.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam