• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BALAENA: stačí bejt loser a ty questy nedodělat - já mám aktuálně požadavek na 10 perfect lessons :-)
    TUILE
    TUILE --- ---
    uz sem i zkousela drdol, ale jeste to neni ono :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Líbí se mi, jak se tvoje ikonka vyvíjí a mění účesy podle reality :D
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    kde berete tyhle čísla? my měli 50
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ale pokud je gentlemanství nechat druhému aspoň jednu lekci, tak nejsem gentleman já :))
    TUILE
    TUILE --- ---
    tak nam toho jeste trochu chybi :)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Myslím že Spike vždycky zajásá, když dostane na výběr a tam já 😂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Spike není gentleman :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Hele mně přijde že se to nějak zlepšilo celkově. Jako ty ligy. Nechci to zakřiknout, ale teď jsem v diamantový skvadře se synem, co mu po 2 dnech 170 stačí na sedmý místo 😅
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Párkrát jsem propadla o ligu níže, ale tím, že se zvládnu namotivovat udělat si každý den triple na další den (buzeruju sama sebe, abych dělala něco soustavného pro svůj mozek), tak se poslední dobou držím v diamantu bez nějaké snahy. A asi i algoritmus usoudil, že nemá cenu mě mučit těmi, co mají první den deset tisíc bodů.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Spike mě podobně pochválit nemůže.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já jsem mírnou ignorací skore a občasným zapomenutím lekce donutila duo přesunout mě do takové diamantové ligy, kde ve středu 288XP stačí na osmé místo.

v dobách, kdy jsem konečně vzdala svůj 2+roky streak v diamantové, v mých skupinách obvykle kolem 300XP měl každej v neděli ve 22:05. křeččí závod never more!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Cross byl na mě hodný. Nedokončil friends quest hned první den, ale včera mi gentlemansky nechal poslední lekci na doťuknutí.
    50 perfektních lekcí. Já z toho celkem zvládla tak 5. Ehm :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    IKSIK: je streda a ma teprve pet tisic. pohoda :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Hele, frájo, udělej si nějakou křišťálovo platinovou ligu a neotravuj v diamantový! ):-X
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Duo hraje už i Alza 😂(já vím, je to na úrovni vtipů na Oxford comma, ale nešlo odolat)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Duo zas nejak blbne a posiela mi notifikacie, ze mam teraz ready novy teamovy ukol. Ten, co byva vzdy v pondelok a v apke pochopitelne nie je. :)
    E42
    E42 --- ---
    Dneska máme se sovou jubileum :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: chtělo by to tak 120 bodů, aby to bylo trochu napínavý :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam