• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: séru na to, nejde to, napis tam prosím KeB 1patch 3samokepky velký (100kc) a 4maly 50kc, z toho 2 gaychat brigády pokud budou.

    Prostě aby to dalo dohromady 1000kc. Dík
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IORETH: pořád je read only :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak jo, tady je sdílená tabulka, kde je možné závazně objednávat patche.

    Instrukce:
    - Napište, kolik chcete patchů
    - Napište, kolik chcete nálepek
    - Pokud máte zájem i o eventuální malé nálepky, napište Ano, pokud ne, nechtevolné, nebo napište Ne


    (pardon, tento post nahrazuje ten, co tu byl před minutou, musela jsem opravit odkaz)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Já čekám na ten objednávkový systém co psal RAB1T, jinak možná by to k tomu chtělo ještě připočíst případný poštovný (nevím jestli je to v tom systému)
    SMETY
    SMETY --- ---
    Ahoj.

    Hele fakt nevím. Prosím nedelejme kroky zpět. Máme tu zapadlé body které řešíme.

    Aktuálně teda někdo to nazývá seznam, někdo formulář.

    Mám z posty dost zájemců a mám je v sheetu.

    Ptal jsem se tu a bohužel tady mi nikdo neodpověděl, kdo se schopny udělat sheet, který postneme vedle (objednávky z posty do nej doplním).

    Další, jak velké ty patche chceme.

    Cena 500/100 je odhlasovaná.

    Pak budeme řešit objednávku a ucet.

    Komu posleme penize doladime.

    Chce se tady k tomu vyjádřit zas 50lidi, nebo se proste pohneme dál?

    :)

    #patch #nyxpatch
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Kvalitního zboží je nedostatek, a s tím co je se nehorázně kšeftuje. ale nedostatek je od začátku války i v českých armyshopech :) přece jen ukrajinek je tu spoustu :) a posílají to tam svým chlapům. navíc z ukrajiny nemůžeš teď nic objednat z žádného zahraničního eshopu, takže já vše kupuju v Praze většinou rovnou na přání a danou velikost a posílám tam, pokud se mi vůbec tady podaří sehnat
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    IRA_PALMOVKA: Daj se u vás rozumně koupit poctivý vojenský kanady nebo pohorky? (To nepíšu protože bych si myslel, že Ukrajina je nějak zaostalá země, ale protože v zemi ve válce může být nějaké zboží nedostatkové, nesehnatelné nebo absurdně předražené.) Myslím, že tohle je přesně ten případ, kdy je lepší poslat prachy a lidi si už za ně svoje boty vyberou...
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    IRA_PALMOVKA: když se nám podaří ojet hodně lidí ve frontě na pokladnu, tak si budou moct pořídit třeba kvalitní boty na střídání..
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    ALDARION: obecně co manžel vypráví tak sice všechno fasujou, ale kvalita nestojí za moc. V letních věcech se pařej koule, v zimních věcech ti na ně táhne a tak, o botách co fasujou bych snad ani nemluvila ... takže naprostý souhlas, nohy v teple a suchu jsou základ!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IORETH: uplne nevim jak ucel "dovnitr " ospravedlnuje nesmyslnou cenu, ale nebudu do toho dal stourat. nejsem ocividne cilovka, radsi si koupim rucnik nebo deckam tricko, hlavne ze se prachy dostanou k ukrajine.a ze ja nemam pocit, ze me nekdo vojel ve fronte na pokladnu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    IORETH: Paleontolog jen potřebuje pozornost, moc bych to neřešil - ne každé attention whore je 20 :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    IRA_PALMOVKA: Fusekle jsou kua důležitý, stejně jako dobrý boty! Už jsem měl jak zákopovou nohu z mokra, tak (naštěstí jen lehký) omrzliny a obojí člověka prostě vypne. Složit se před zimou vojákům na tyhlety věci by nepovažoval za trapný nikdo, kdo má aspoň trochu představivosti, jaký to tam může být...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    IORETH: Ať mi napíšou emily co mají na Google do pošty a co nejdřív(nejpozději večer) je tam dam.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Jsem dojatá. Samozřejmě každá kačka se hodí.. 5.října odjíždím za manželem na celé 2 týdny, tak s ním proberu, co by případně jednotka potřebovala.. momentálně žádné spec. požadavky nemají .. snad kromě vitamínů a kvalitních ponožek na blížící se zimu, což se mi snad podaří rovnou odvézt s sebou. Ale ono se určitě něco najde co klukům minimálně zpříjemní život. Každopádně díky moc, že na nás pamatujete
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Taky hlasuju za Iru
    IORETH
    IORETH --- ---
    PALEONTOLOG: já rozumím těm námitkám, byly by validní, kdybychom chtěli vyrábět a distribuovat patche "ven". Tohle ale není ta situace, děláme si patche pro radost a za účelem výběru peněz pro napojený kluky. Krom toho, správný čas diskutovat tohle byl minulý týden, kdybychom to měli teď přeplánovávat, bude Budanov v Petrohradě.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    ALDARION: Ja se urcite pridavam pro pomoc i IRA_Palmovka
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ALDARION: long story short, vzhledem k ostatním patchům je to předražený a nijak hezký, naprosto okrajovej brand. nejdražší co jsem viděl je Arms of Ukraine za litr a NAFO za 600, jinak normálně přes ebay válečný patche za 2-3stovky. za ty prachy by bylo dobrý dostat i něco víc než dobrej pocit. 500 je na dva patche a ne na jeden.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Jenom připomínám, že vzorek 65 respondentů ze 73 se v anketě vyslovil tak, že cena 500/100 je OK, čímž považuju vox populi za dostatečně projevenej.
    Jsem ochotná dělat i nějakou charitu směrem sem do nyxu (páč peníze stejně půjdou tam, kam mají), takže pokud by někdo vyloženě toužil po patchi/nálepce a měl pocit, že by ho/ji měl mít, napište mi. Pár kousků asi můžu zadotovat.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Ja se omlouvám že tady spamuju, ale co už, jsme nyx typing brigade, trying my best,..

    Jen mi přijde že tohle celé vzniklo dost organicky a ukazuje to že některé věci máme tak nějak společné.
    Nejde o žádnou trofej, sběratelství etc (bez urážky prosím ;), ale o tom že nehledě na všechny věci co nás rozdelují jako jednotlivce(a kde všude po nyxu se jinak hádáme), tak jsme schopní rozeznat "dobro od zla"(shady, meh :/ ) a snažíme se pomoct jak zrovna můžeme.
    A proto ten patch vznikl, proto ho chceme, proto stojí 500 a proto nemáme žádný schéma kolik komu poslat na jaký účet.

    Tldr: Bylo by moc hezký se tu nepohádat.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SMETY: Myslím si, že to není předbíhání - že pokud se opravdu budou nabízet patche za pětikilo, což je za patch vážně hodně, a je to spíš další sbírka, než jen akce "pořídíme si dohromady vtipný patche", tak je fér a může předejít nějakým otravným emocím, když bude od začátku jasně určený, co se s vybranýma penězma udělá.

    Ale primárně si do toho nenechte kecat, pokud si to chcete udělat podle svýho. Je jasný, že hlavní slovo by měli mít SMETY, který zařizuje patche, TEAPACK, který zařídí tisk samolepek,
    GEKONZPRAHY, který je spojka na kluky, kterým se má poslat výtěžek (resp. jeho část, pakliže je ten nápad přispět i jednotce manžela IRA_Palmovka dobrý) a další lidi co to vymysleli.
    Nechci do toho nikomu kecat, pokud to vypadalo, že jsem moc tlačil, omlouvám se. Řekněte, jak to bude, popřípadě řekněte, co potřebujete dořešit nebo aby někdo udělal...
    A pokud je Gekon teď v Albánii bez mobilu a nestíhá k tomu říct své, tak ať to je klidně o pár týdnů pozdějc, neměl by z toho vypadnout. ;)

    PALEONTOLOG: IMHO se to prostě nějak v procesu vyvinulo v další sbírku. Možná je to tak dobře, možná je to tak špatně, nevím. Beru to tak, že prostě každej, kdo znovu přispěje cca 450,- Gekonovým kamarádům na gear, dostane k tomu za 50,- patch. Přijde mi to v pohodě, ale na druhu stranu chápu, že jsou lidi, co posílali spoustu věcí a peněz už dřív a může jim připadat otravný, že maj už zase klopit aby dostali upomínkovej předmět. A že jsou lidi, kteří tady k tý konkrétní podpoře tý grupy nemaj takovej vztah, aby je to oslovilo... Je to něčí aktivita, ty lidi, co nakonec fyzicky ty patche vyroběj a rozdistribuujou, to vymysleli takhle...
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam