• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    Udělejte patch za 1968 korun, nálepku za 666 a hrnek ja nevim, za 1492? A po ptakach. ;-)
    #kecy jalowe
    P_T
    P_T --- ---
    SNUPAK: Tohle mi prijde celkem zbytecne az nebezpecne. Minule se (jestli se nepletu) nakonec hlasovalo o viteznem navrhu a cele se to tahlo dost dlouho. Na to uz neni cas. Kdyby se tentokrat nedejboze Vitech netrefil do obecneho vkusu, tak to muze byt propadak a smutny konec cele akce i do budoucna...
    IORETH
    IORETH --- ---
    Prosím, zahlasujte ještě jednou :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    KID_MCHUTT: Máš pravdu, kua, zapomněla jsem upravit počet hlasů. Fixed.
    IORETH
    IORETH --- ---

O jaké věci byste měli zájem?

Instrukce:
    Označte všechno, co byste chtěli. Pokud byste ocenili nějaký jiný předmět, který není v listu uveden, přidejte návrh jako samostatnou odpověď na tuto anketu.
    Než přidáte novou odpověď, podívejte se, jestli už tu není - pokud ano, dejte jí lajk.

187 hlasy od 70 respondentů
    • 64.3% / 45 hlasů
    • 45.7% / 32 hlasů
    • 34.3% / 24 hlasů
    • 20.0% / 14 hlasů
    • 37.1% / 26 hlasů
    • 65.7% / 46 hlasů
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IORETH: poslušně hlásím, že to je selector, ne checkboxy :)
    ZMATENAA
    ZMATENAA --- ---
    Také bych zahlasovala pro více možností, pokud by šlo.)
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    K patchum se suchacem (mi nejaka svine strhla na povaleci z batoziny) mimo anketu uvadim i hrnek, patch pvc se suchacem a samolepky (neda se pridat vice moznosti do ankety?)
    VITECH
    VITECH --- ---
    IORETH: To spíš jak chcete. Mně osobně je to fuk…
    Klidně nápady zapracuju. Mam teď jen dost práce tak ja osobně nemam čas vymýšlet nic nového. Ale rád pomohu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IORETH: mohli :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Osobně bych chtěla NTB ponožky, takové ty vyplétané, zjišťuju, že to nestojí až tak moc. Jedna firma nabízí výrobu už od třiceti kusů, to bychom mohli dát :).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IORETH: jsi skromná, ale nejlepší, jak říkají Visáči :)

(a kdyby se objevil dodavatel hrnečků, hned bych měl zájem - ideálně velký hrnek či dva na ranní kávu)
    IORETH
    IORETH --- ---
    SNUPAK: Pokud se stihne do konce příštího týdne, tak se tomu nebráním, mohlo by to vyvolat efekt "sběratelský předmět" :). Design by se ale musel stihnout do příštího týdne.

VITECH: Coby autor designu, jak se na to díváš :-)?
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    IORETH: děkujeme !!! :) uděláme nějakou aktualizovanou podobu grafiky?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Upřímně, posledních čtrnáct dnů přemýšlím, jestli na to mám kapacitu. Mám novou práci (mimo centrum) a moje vedlejší projekty mají zpoždění.
    Na druhou stranu, do Vánoc je fakt nejvyšší čas a pomoc má fakt smysl.

Takže navrhuji následující:
    1.) Udělám anktetu, o jaké produkty by byl zájem. Nejlepší poměr cena/výkon asi zůstane u nálepek, ale věřím, že i ostatní sortiment nebude úplně marný.
    2.) Cca v pátek bych anketu uzavřela a poptala nějaké dodavatele vítězných produktů
    3.) Příští týden (cca 12.11.) bych finalizovala nabídku a vyvěsila objednávkový google sheet. Do této chvíle musíme vítězné věci nacenit, vaše názory pište průběžně, budu je reflektovat, ale nějaký složitý proces teď neslibuju.
    4.) Objednávky by běžely cca týden až dva (do cca 21.11.), tady bych poprosila spíš o rychlou reakci
    5.) Na konci druhého týdne (cca 22.11.) bych udělala objednávky.

6.) Distribuci budu řešit podle toho, co bude potřeba distribuovat.
    P_T
    P_T --- ---
    WAMP_ELF: Potrebujeme zmermomocnit ID Ioreth .]]
    IORETH:
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Kdyby se dělal nějaký ten výběr na něco, tak co takhle třeba beany čepice s vyšitým typing brigade logem?
    Just saying, nějakou potřebuju na běhání v zimě..
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    JENIIK: to nešlo. Dával jsem ti ve Vokovicích přednost z prava a byl jsem na skútru. To by dopadlo špatně 😁.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    JENIIK: Kurva, Jene... Nepi!
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    THE_MIRACLE: to jsem já. JDu poznat, že s tím jezdím jako vopilej francouz. Příště mě normálně vytrub
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam