• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KEB: ale vypadá dobře :)
    KEB
    KEB --- ---
    KEB
    KEB --- ---
    Dneska jsem si připadal jak ve špatné grotesce.

Nejprve jsem časově nestíhal, tak jsem si řekl nevadí udělám pár kousků na zkoušku a půjdeme se ženou na oběd.

Jenže jsem se nemohl s tím krámem domluvit. Sice jsem si pamatoval postup, ale dělal ho přesně obráceně.

Pak jsem nemohl přijít na to jak se mění hlava.

Nakonec jsem se zasekl na velkých plackách, které prostě nešli.

Žena která nade mnou stála, a sledovala mé snažení. Mi říká, vidíš říkala jsem ti že to nefunguje.

Jak nefunguje? Vždyť obě dvě tvoje kolegyně tvrdili že všechno funguje jak má, koneckonců byla jsi u toho.

To mě u nich nepřekvapuje, protože občas mají problém vzpomenout si co bylo včera za den.

V ten okamžik jsem musel použít schopnost buddhistických mnichů se uklidnit, nebo bych teď právě seděl v celé předběžného zadržení.

Výsledek mého pachtění je ten, že malé placky jdou a vypadají docela dobře. Jestli se podaří rozchodit velké momentálně netuším.

A i tenhle ten post, píšu k**** na dvakrát protože mě mezitím odhlásil systém.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak nakonec to uděláme jednoduše :-).

Pro dárce hrnků pro Vláďu:

Přepla jsem v tabulce řádky, které mají na sobě nějaký hrnek pro Vláďu, do stavu NEFINÁLNÍ.
    Prosím ty, kterých se to týká, o úpravu řádku tak, aby neobsahoval hrnky pro Vláďu. Tj. dejte tu částku do dýška, nebo změňte/odstraňte, jak potřebujete.
    Díky :-)

Ten sloupec Finální je info pro mě - lidem, co budou mít objednávku nefinální den před uzávěrkou (tj. pozítří), budu psát do pošty, jestli je vše OK.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Jsem po úvaze pro. Objednaných hrnků je dost, takže o deset míň dodávku neohrozí (na začátku bylo nejasné, zda dosáhneme na padesát kusů, takže deset navíc dávalo dobrý smysl).
    Hrnky pro kluky jsou v tuhle chvíli spíš nice-to-have. Počítám, že kluci upřednostní toho mavica :-).

Udělám anketu pro lidi, kteří chtějí přispět na hrnky, jestli je pro ně OK konvertovat hrnky na dýška, páč jde primárně o jejich peníze.
    ROGERD
    ROGERD --- ---
    IORETH: Čas na méně dobročinných hrnků a více dýška?
    IORETH
    IORETH --- ---
    MARWIN: jojo, vypadá to nadějně :-)
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    jak tak koukam na ten spreadsheet, k tomu dronu je docela blizko...
    KEB
    KEB --- ---
    GANBOY: ať si pak IRA po konzultaci s klukama rozhodne jestli budou chtít hrnky nebo jiný materiál, bych to nechal na nich a vybrané peníze volně konvertoval.

Co vy na to tady vespolek?
    KEB
    KEB --- ---
    Zítra jdu na placky, držte palce, ať vše funguje jak má!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    SATAI: já mám teda sojem že spipš než ponožky a plecháček s logem nyxu by kluci ocenili funkční termoponožky…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    IRA_PALMOVKA: Však když chtějí rusko, jsou to mentálně rusáci
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: jednou bude muset Ukrajina vyřešit svůj ekvivalent našeho sudetského problém a obávám se že to nebude pěkný
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    KID_MCHUTT: od rusáků bych to čekala, spíš mě překvapila ochota kolaborace místních Ukrajinců
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IRA_PALMOVKA: tu "zajímavost" nečtu poprvé :/ člověk by si řekl, že naopak na paramedics/medics se nestřílí a nechají se pomáhat, ale rusák je prostě barbar :/
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Tak jen pro informaci, mluvila jsem s manželem a pokud by dron měla předat nějaká neziskovka nebo tak, tak bohužel neexistuje žádná záruka, že se dron dostane přímo k jeho jednotce. Většinou se to předává nějakému oblastnímu velení, které pak rozhoduje o tom, kam přesně to půjde. V podstatě stejná situace jako s tím autem, proto tam auto stále jezdí na CZ SPZ napsané na mě, pokud by bylo věnováno UA armádě, tak by mu ho dost pravděpodobně někdo zabral.

Pro zajímavost.. auto nedostalo žádnou kamufláž ani paramedickou nálepku, to by na něj prý rovnou mohli namalovat terč. Mezi místními je na východě bohužel dost kolaborantů, kteří by byli ochotní ho za pár drobných zapálit.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    KEB: taková blbina tam je taky, ale momentálně dost k nesehnání. Kluci si míchají vlastní pastu z mýdla a benzínu. Takže jestli je to eko je jim momentálně jedno
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: Pepo to bílé naftové nebo to eko lisovaný papír vosk? Chápu, že je to fajn věc, ale taková blbina na UA není?
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: A právě mě napadlo, jak v google sheetu vyřeším implementaci e-shopu se skladovým hospodářstvím, takže příští rok tomu nic nebrání :-D
    IORETH
    IORETH --- ---
    SALUT: Trička jsem letos zavrhla, protože je relativně složité je řešit - pokud někdy budou, tak samotná, anebo s věcmi, které už budou odladěné. Trika jsou minimálně ve čtyřech velikostech, krát dvě pro dámskou/pánskou variantu. Nedejbože, pokud bychom chtěli víc barevných variant :-). Ale jako myšlenka se mi to líbí, mám ošahanej nějakej základní sortiment z Bezpotisku.cz, takže bychom asi vybrali i hezké vstupní triko.
    Kromě default NTB a Gaychat loga bych ale chtěla trochu větší designovou variabilitu, byla by to příležitost udělat fakt hezké kousky. Jsem sice trochu grafik, ale dost specializovanej, tohoto by se musel chopit nějaký profík :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam