• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    GREGI
    GREGI --- ---
    Nekdo nejaky tuseni jak takovej mavic prumerne vydrzi hodin ve vzduchu nez ho neco sunda? Nerusi se to ve velkym protoze to pouzivaji obe strany?
    Doufam ze najde co nejvic orku jak ruskejch tak severokorejskejch!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: je to dron jaky svet nevidel!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IRA_PALMOVKA: takže teď je to vlastně stealth drone.
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: v pohodě 🤣 hlavně ať slouží
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    KEB: sorry, alle včera jsem dron dost dlouho balila, aby nebylo hned poznat, že je to dron a už je na dně baliku zabaleny jako vánoční dar. Rozbalovat už ho nebudu.
    KEB
    KEB --- ---
    QZUZKA: to není ono, to chce od Iry! 🦄
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    IRA_PALMOVKA: super zpráva. Ideálně s vánočním papírem. Časově to vyšlo. 🙂
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    KEB: vyfocený už ho máme, ne? BANKABANATA:
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: aspoň nám ho vyfoť...
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    IORETH: hlasoval jsem 50:50, ale je mi to jedno.
    IORETH: tuhle anketu jsem nestihl, mam magnet a je mi jedno, kdy a jak ho dostanu,
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    SATAI: zatím jede jen prvních 10 Jesenek. Všechno místo v tašce krom dronu zabírá těch 5kg vánočního cukroví :). Těch prvních 5 kilo, které jsem posílala před dvěma týdny je prý už dávno sežráno
    SATAI
    SATAI --- ---
    IRA_PALMOVKA: a ať chutná Jesenka ;-)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Tak hlásím, že dron mám od neděle doma a v pondělí bude vyrážet autobusem pod přímým dohledem řidiče/kamaráda směr Vláďa. Ještě jednou všem moc děkujeme. JSTE BOŽÍ!!!!!!
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak zatím to vypadá, že většině stačí dostat balíček až po Novém roce, což jsem velmi ráda :-).

Prosím ty, kteří by potřebovali balíček ještě před Vánoci, aby mi napsali do pošty

Není vás moc, takže to půjde.

Napište prosím, jak ho chcete:
    - Osobně v Praze - operativně se domluvíme, kde a jak se potkáme. Napište mi prosím na vás telefon, zavolám vám.
    - Poštou - Budu posílat Zásilkovnou. Není problém poslat na adresu nebo na nějaké výdejní místo. Napište adresu nebo vybrané výdejní místo (ideálně s takovým tím kódem, který je v levém dolním rohu fotky).
    Odkaz na seznam výdejních místech:
    Seznam výdejních míst – Zásilkovna Česká republika
    https://www.zasilkovna.cz/pobocky
    IORETH
    IORETH --- ---

Jaký scénář doručení preferujete?

Instrukce:
    Zaškrtněte prosím JEDNU preferovanou variantu.
    Pokud si nejste jisti, jestli máte ponožky, tady je tabulka:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

Zatím nic neslibuji, jen mapuji preference.

55 hlasy od 55 respondentů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 3.6% / 2 hlasy
    • 32.7% / 18 hlasů
    • 21.8% / 12 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 5.5% / 3 hlasy
    • 16.4% / 9 hlasů
    • 1.8% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 18.2% / 10 hlasů
    IORETH
    IORETH --- ---
    Další věc, co musíme rozhodnout, je doručení. Vypadá to, že ponožky do Vánoc nebudou. Bude další anketa.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Dnes také dorazily placky a patche. Placky zvládla týden zadržovat česká pošta, postěžuju si pak v hospodě. Ale mám je.

Nové patche vypadají takto:
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Tl;dr:

Vybralo se o 85 000,- Kč víc, než se reálně rozdělovalo v anketě - prosím, vyjádřete se tady v této nové anketě dole, co s nimi provedeme :).

Anketa skončí nejspíš po víkendu.
    IORETH
    IORETH --- ---

Jak rozdělit 85 000,- Kč

Instrukce:
    Zvolte všechny možnosti, které jsou pro vás OK.
    Pokud máte jednu výrazněji preferovanou variantu, doporučuji přidat i jednu možnost pod a nad vaší variantou.

102 hlasy od 61 respondentů
    • 24.6% / 15 hlasů
    • 14.8% / 9 hlasů
    • 27.9% / 17 hlasů
    • 54.1% / 33 hlasů
    • 26.2% / 16 hlasů
    • 9.8% / 6 hlasů
    • 9.8% / 6 hlasů
    IORETH
    IORETH --- ---
    Nechci rozhodovat sama, jak naložíme s "přebytkem" vybrané částky, protože je to docela dost peněz. Sledujte: :-)

Od minulého ohlášení výsledné vybrané částky se ještě několik lidí zapojilo metodou Dýško-only a vybraná suma se v mezičase zvýšila na 262 939,- Kč :-). Budu uvažovat 263 000,- Kč.
    Náklady už také známe poměrně přesně, v tuhle chvíli je zaplacené vše kromě nálepek a magnetů, kde se zatím smlouvá o ceně: cca 42 000,- Kč
    Čistý zisk je tedy 263 000 - 42 000 = 221 000,- Kč

V anketě o rozdělení peněz vyhrála možnost:
    "170 000,- pro Vláďu, zbytek (něco přes 30 000,- Kč) pro VozímDrony"

Anketa vznikala v době, kdy přislíbená částka mínus odhadované náklady činila cca 205 000,- Kč a dron měl státt 137 000,- Kč.
    Přiklepli jsme tedy dron Vláďovi a rozdělovali jsme tedy cca 68 000,- Kč, a to takto:
    - Vláďa: 170 000 - 137 000 = 33 000,- Kč
    - VozímDrony: 205 000 - 170 000 = 35 000,- Kč

Potřebujeme tedy dorozdělit 85 000,- Kč
    (úspora na dronu 27 000,- Kč + dodatečné navýšení vybrané částky 58 000,- Kč)

Udělám anketu otevřenou do chvíle, než budu znát přesnou cenu nálepek a magnetů, nebo do konce víkendu - podle to, co přijde později.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam