• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    IORETH
    IORETH --- ---
    Poštovné se platí na ten stejný účet jako věci - opět prosím napište za "nyx_" svoje idečko.

Cena poštovného (podle vaší volby v dodávkovém formuláři):
    - Obálka českou poštou: 37,- Kč (poštovné plus cena obálky Securitex)
    - Zásilkovna do výdejného místa: 85,- Kč (79,- plus okometrických šest kaček na gafu a folii)
    - Zásilkovna na adresu: 115,- Kč (109,- plus okometrických šest kaček na gafu a folii)

QR kód je v záhlaví.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Ještě nemáme ponožky, ale nechci proto odkládat odeslání balíčků, které ponožky neobsahují, a spouštím tedy fázi doručování.
    Prosím vyplňte tento dotazník. Na začátku se vás zeptá, pod kterým účtem ho chcete vyplnit, ale tento údaj se se mnou nesdílí. Výsledky uvidím jen pod vaším nyxím idečkem.

Dotazníkovou formu volím kvůli zachování diskrétnosti. Údaje nebudu s nikým sdílet.

Kurýrní službu jsem zvolila Zásilkovnu, páč má nejvíc výdejních míst.
    Zásilkovna (stejně jako PPL) akorát vyžaduje povinně email i telefon (bude vám psát emaily, kde balík je, a pak sms s kódem pro vyzvednutí).
    Email a telefon se v apce drží, dokud není zásilka vyzvednuta, pak už pro mě jako odesílatele nejosu dostupné.
    Budou pak samozřejmě ještě u mě v excelu, ale pokud budete chtít, napište mi a já je smažu (je to fakt v pohodě a nebudu si to brát osobně :))

Pokud by s tím měl někdo velký problém a nemohl by si zajistit vyzvednutí osobně nějakou spřátelenou pražskou osobou nebo použít údaje nějakého blízkého ochotného člověka nebo firmy, napište mi do pošty. Zkusíme to nějak vymyslet, ale nic neslibuju a je to práce navíc.

Dodávkový formulář:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8edeFE2y1srdqNEHosaF8cfCliq1oYUGX-XsL7llUXTSMjA/viewform?usp=header
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak zase popojedem :-).

Anketa o dorozdělení zbylých financí má vítěze: vyhrála možnost fifty-fifty s třiceti třemi hlasy (od 61 respondentů).

Konečné zúčtování je tady:

Celková vybraná částka: 262 939,- Kč

- Celkové náklady na merch: 35 382,- Kč
    - Celková částka k dispozici: 227 557,- Kč

- Cena dronu: 110 000,- Kč
    - Zbylá částka k rozdělení: 117 557,- Kč

Dělení původně hlasované částky:
    - Vláďa: 33 000,- Kč
    - VozímDrony: 35 000,- Kč

Dělení dodatečné částky (do výpočtu dodatečné částky jsem v jednom kroku nesprávně neodečetla náklady, takže jsme v druhé anketě hlasovali o vyšší částce. V hospodě vysvětlím blíže a nasypu si popel na hlavu :) )
    - Dodatečná částka: 227 557 - 110 000 - 33 000 - 35 000 = 49 557,- Kč
    Tuhle částku dělíme napůl:
    - Vláďa: 24 780,- Kč
    - VozímDrony: 24 780,- Kč

Takže celkem budeme posílat:

Vláďovi: 33 000 + 24 780 = 57 780,- Kč
    VozímDrony: 35 000 + 24 780 = 59 780,- Kč
    GREGI
    GREGI --- ---
    Nekdo nejaky tuseni jak takovej mavic prumerne vydrzi hodin ve vzduchu nez ho neco sunda? Nerusi se to ve velkym protoze to pouzivaji obe strany?
    Doufam ze najde co nejvic orku jak ruskejch tak severokorejskejch!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: je to dron jaky svet nevidel!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IRA_PALMOVKA: takže teď je to vlastně stealth drone.
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: v pohodě 🤣 hlavně ať slouží
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    KEB: sorry, alle včera jsem dron dost dlouho balila, aby nebylo hned poznat, že je to dron a už je na dně baliku zabaleny jako vánoční dar. Rozbalovat už ho nebudu.
    KEB
    KEB --- ---
    QZUZKA: to není ono, to chce od Iry! 🦄
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    IRA_PALMOVKA: super zpráva. Ideálně s vánočním papírem. Časově to vyšlo. 🙂
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    KEB: vyfocený už ho máme, ne? BANKABANATA:
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: aspoň nám ho vyfoť...
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    IORETH: hlasoval jsem 50:50, ale je mi to jedno.
    IORETH: tuhle anketu jsem nestihl, mam magnet a je mi jedno, kdy a jak ho dostanu,
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    SATAI: zatím jede jen prvních 10 Jesenek. Všechno místo v tašce krom dronu zabírá těch 5kg vánočního cukroví :). Těch prvních 5 kilo, které jsem posílala před dvěma týdny je prý už dávno sežráno
    SATAI
    SATAI --- ---
    IRA_PALMOVKA: a ať chutná Jesenka ;-)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Tak hlásím, že dron mám od neděle doma a v pondělí bude vyrážet autobusem pod přímým dohledem řidiče/kamaráda směr Vláďa. Ještě jednou všem moc děkujeme. JSTE BOŽÍ!!!!!!
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak zatím to vypadá, že většině stačí dostat balíček až po Novém roce, což jsem velmi ráda :-).

Prosím ty, kteří by potřebovali balíček ještě před Vánoci, aby mi napsali do pošty

Není vás moc, takže to půjde.

Napište prosím, jak ho chcete:
    - Osobně v Praze - operativně se domluvíme, kde a jak se potkáme. Napište mi prosím na vás telefon, zavolám vám.
    - Poštou - Budu posílat Zásilkovnou. Není problém poslat na adresu nebo na nějaké výdejní místo. Napište adresu nebo vybrané výdejní místo (ideálně s takovým tím kódem, který je v levém dolním rohu fotky).
    Odkaz na seznam výdejních místech:
    Seznam výdejních míst – Zásilkovna Česká republika
    https://www.zasilkovna.cz/pobocky
    IORETH
    IORETH --- ---

Jaký scénář doručení preferujete?

Instrukce:
    Zaškrtněte prosím JEDNU preferovanou variantu.
    Pokud si nejste jisti, jestli máte ponožky, tady je tabulka:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

Zatím nic neslibuji, jen mapuji preference.

55 hlasy od 55 respondentů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 3.6% / 2 hlasy
    • 32.7% / 18 hlasů
    • 21.8% / 12 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 5.5% / 3 hlasy
    • 16.4% / 9 hlasů
    • 1.8% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 18.2% / 10 hlasů
    IORETH
    IORETH --- ---
    Další věc, co musíme rozhodnout, je doručení. Vypadá to, že ponožky do Vánoc nebudou. Bude další anketa.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Dnes také dorazily placky a patche. Placky zvládla týden zadržovat česká pošta, postěžuju si pak v hospodě. Ale mám je.

Nové patche vypadají takto:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam