Ještě nemáme ponožky, ale nechci proto odkládat odeslání balíčků, které ponožky neobsahují, a spouštím tedy fázi doručování.
Prosím vyplňte tento dotazník. Na začátku se vás zeptá, pod kterým účtem ho chcete vyplnit, ale tento údaj se se mnou nesdílí. Výsledky uvidím jen pod vaším nyxím idečkem.
Dotazníkovou formu volím kvůli zachování diskrétnosti. Údaje nebudu s nikým sdílet.
Kurýrní službu jsem zvolila Zásilkovnu, páč má nejvíc výdejních míst.
Zásilkovna (stejně jako PPL) akorát vyžaduje povinně email i telefon (bude vám psát emaily, kde balík je, a pak sms s kódem pro vyzvednutí).
Email a telefon se v apce drží, dokud není zásilka vyzvednuta, pak už pro mě jako odesílatele nejosu dostupné.
Budou pak samozřejmě ještě u mě v excelu, ale pokud budete chtít, napište mi a já je smažu (je to fakt v pohodě a nebudu si to brát osobně :))
Pokud by s tím měl někdo velký problém a nemohl by si zajistit vyzvednutí osobně nějakou spřátelenou pražskou osobou nebo použít údaje nějakého blízkého ochotného člověka nebo firmy, napište mi do pošty. Zkusíme to nějak vymyslet, ale nic neslibuju a je to práce navíc.
Dodávkový formulář:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8edeFE2y1srdqNEHosaF8cfCliq1oYUGX-XsL7llUXTSMjA/viewform?usp=header