• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Dodávkový formulář:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8edeFE2y1srdqNEHosaF8cfCliq1oYUGX-XsL7llUXTSMjA/viewform?usp=header

Platba poštovného
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

QR kód:

Objednávková tabulka:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

rozbalit záhlaví
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Tak jo, vypadá to, že o Brno je zájem, takže jsem rozšířila dotazník o tuhle možnost.
    FERNIE: Jakmile budou ponožky, seženeme tady někoho, kdo ti brněnské balíčky doveze do Brna a ty bys to tam po vlastní ose rozdistribuoval, může být?
    KEB
    KEB --- ---
    FERNIE: v hospodě a speciálně pro pražaky tam musí točit Starobrno, a vypít jinak nic 🤣
    FERNIE
    FERNIE --- ---
    IORETH: Predani v Brne kdyztak muzu zaridit, akorat ne v cajovne, ale na Technologickym parku, pripadne podle domluvy nejaky data v hospode.
    P_T
    P_T --- ---
    IORETH: On tam měl posledně někdo nějakou přízeň. Nepamatuješ si, kdo to byl?
    MAGE
    MAGE --- ---
    IORETH: Lol zrovna jsem si rikal co mi muze nejaka zuzana tak posilat a co to zas bude za scam =D
    IORETH
    IORETH --- ---
    Dnes odešly zásilkovnové balíčky lidem, co nemají ponožky a vyplnili dotazník.
    Bezponožkové balíčky jsou připravené, takže jakmile budu vědět kam, obratem posílám.
    IORETH
    IORETH --- ---
    P_T: letos jsou ty naše balíčky trochu objemově náročnější, takže jsem s tím v defaultu nepočítala, ale pokud by to tam někdo domluvil a pro obsluhu by to nepředstavovalo komplikace, tak klidně. Musel by to tam ale někdo dopravit, já tam pojedu až tak za měsíc.
    P_T
    P_T --- ---
    Ahoj, bude prosím zase možnost vyzvednutí v Brně v čajovně jako minule..?
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: chlapci to jsou ty naše klacky!

Šílený, že takový malý krám stojí takový ranec.
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    IRA_PALMOVKA: skvělé! Tudle fotku si ukládám. Tak ať slouží co nejdéle.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Hlásím, že dron dorazil k Vláďovi :)

IORETH
    IORETH --- ---
    Hlásím, že peníze právě dorazily do cílových destinací :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Opravila jsem nastavení formuláře, teď by měl být přes ten odkaz přístupný, pardon :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Termín hospody vyvěsím, jakmile přijdou ponožky.
    Bude to nějaké úterý a čtvrtek.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Poštovné se platí na ten stejný účet jako věci - opět prosím napište za "nyx_" svoje idečko.

Cena poštovného (podle vaší volby v dodávkovém formuláři):
    - Obálka českou poštou: 37,- Kč (poštovné plus cena obálky Securitex)
    - Zásilkovna do výdejného místa: 85,- Kč (79,- plus okometrických šest kaček na gafu a folii)
    - Zásilkovna na adresu: 115,- Kč (109,- plus okometrických šest kaček na gafu a folii)

QR kód je v záhlaví.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Ještě nemáme ponožky, ale nechci proto odkládat odeslání balíčků, které ponožky neobsahují, a spouštím tedy fázi doručování.
    Prosím vyplňte tento dotazník. Na začátku se vás zeptá, pod kterým účtem ho chcete vyplnit, ale tento údaj se se mnou nesdílí. Výsledky uvidím jen pod vaším nyxím idečkem.

Dotazníkovou formu volím kvůli zachování diskrétnosti. Údaje nebudu s nikým sdílet.

Kurýrní službu jsem zvolila Zásilkovnu, páč má nejvíc výdejních míst.
    Zásilkovna (stejně jako PPL) akorát vyžaduje povinně email i telefon (bude vám psát emaily, kde balík je, a pak sms s kódem pro vyzvednutí).
    Email a telefon se v apce drží, dokud není zásilka vyzvednuta, pak už pro mě jako odesílatele nejosu dostupné.
    Budou pak samozřejmě ještě u mě v excelu, ale pokud budete chtít, napište mi a já je smažu (je to fakt v pohodě a nebudu si to brát osobně :))

Pokud by s tím měl někdo velký problém a nemohl by si zajistit vyzvednutí osobně nějakou spřátelenou pražskou osobou nebo použít údaje nějakého blízkého ochotného člověka nebo firmy, napište mi do pošty. Zkusíme to nějak vymyslet, ale nic neslibuju a je to práce navíc.

Dodávkový formulář:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8edeFE2y1srdqNEHosaF8cfCliq1oYUGX-XsL7llUXTSMjA/viewform?usp=header
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak zase popojedem :-).

Anketa o dorozdělení zbylých financí má vítěze: vyhrála možnost fifty-fifty s třiceti třemi hlasy (od 61 respondentů).

Konečné zúčtování je tady:

Celková vybraná částka: 262 939,- Kč

- Celkové náklady na merch: 35 382,- Kč
    - Celková částka k dispozici: 227 557,- Kč

- Cena dronu: 110 000,- Kč
    - Zbylá částka k rozdělení: 117 557,- Kč

Dělení původně hlasované částky:
    - Vláďa: 33 000,- Kč
    - VozímDrony: 35 000,- Kč

Dělení dodatečné částky (do výpočtu dodatečné částky jsem v jednom kroku nesprávně neodečetla náklady, takže jsme v druhé anketě hlasovali o vyšší částce. V hospodě vysvětlím blíže a nasypu si popel na hlavu :) )
    - Dodatečná částka: 227 557 - 110 000 - 33 000 - 35 000 = 49 557,- Kč
    Tuhle částku dělíme napůl:
    - Vláďa: 24 780,- Kč
    - VozímDrony: 24 780,- Kč

Takže celkem budeme posílat:

Vláďovi: 33 000 + 24 780 = 57 780,- Kč
    VozímDrony: 35 000 + 24 780 = 59 780,- Kč
    GREGI
    GREGI --- ---
    Nekdo nejaky tuseni jak takovej mavic prumerne vydrzi hodin ve vzduchu nez ho neco sunda? Nerusi se to ve velkym protoze to pouzivaji obe strany?
    Doufam ze najde co nejvic orku jak ruskejch tak severokorejskejch!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: je to dron jaky svet nevidel!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IRA_PALMOVKA: takže teď je to vlastně stealth drone.
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: v pohodě 🤣 hlavně ať slouží
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    KEB: sorry, alle včera jsem dron dost dlouho balila, aby nebylo hned poznat, že je to dron a už je na dně baliku zabaleny jako vánoční dar. Rozbalovat už ho nebudu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam