GEKONZPRAHY: sedim tu se slecnou, ktery jsi psal a nemyslim, ze jste se takhle dohodli.
Adm je parta lidi, kteri se od zacatku invaze snazi pomahat, napr. prave jidlem za naklady. Ta podpora vychazi z presvedceni cele firmy, ale je bohuzel trochu omezena tim, ze se jedna o relativne malou operaci. To znamena, ze zaroven napr. aktualne trochu bojuji s vyrobni kapacitou a potreba uspokojovani standardnich objednavek se bije s moznosti venovat treba paletu jidla ukrajinskym hrdinum, ac by neco podobneho velice radi udelali..
Ne proto, ze by to prineslo marketingove body, vetsina realizovane pomoci vubec nebyla medializovana. Ciste z podobneho principu, na zaklade ktereho pomahaji lide treba zde.
Proto mi prijde trochu nefer psat ze ti slibili par krabic, kdyz jsi v odpovedi koncem kvetna dostal jasnou informaci ze toto aktualni skladove zasoby neumoznuji.
Prijde mi dulezite tohle zbytecne nezkreslovat.
Myslim ze je supr, ze delas to co delas, stejne tak mi prijde ze to co delaji v adm a v ramci svych omezenych moznosti nabizi pro podporu naseho spolecneho zajmu, je skvele..
Odpoved na svuj pondelni mail dostanes co nejdrive