• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    KEB: to máš samozřejmě pravdu. To už se asi úplně nestihne,
    respektive ten efekt bude už zcela minimální. Ale tak zase tyhle individua, co je volí
    a sympatizují s rusákama a třesou se na možnost kolaborovat to spolehlivě nasere i po volbách.

Člověk neví kde mu hlava stojí :)
    Každopádně v této záležitosti se vlastní iniciativě ostatních meze nekladou.

Ano, ten náhled je jako 1 nálepka vcelku, bude to tak i ve skutečnosti.
    Rozměr bude cca 100x135mm.

Jinak když to bude takhle po větších počtech,
    tak to samozřejmě pošlu i jednotlivě standardním způsobem.
    Poslal bych i jednokusovky, ale to mi z toho praskne chuj – asi s tím budu raději počítat.

Tak teď už jen koho podarovat z výtěžku...
    Ale na to je zatím čas, na rozmýšlení.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    THOR_CALYSTERN: vzal bych 25 ;)
    KEB
    KEB --- ---
    THOR_CALYSTERN: beru jich 40 😉
    KEB
    KEB --- ---
    THOR_CALYSTERN: sis vzpomněl pozdě, tímhle jsme mohli prelepovat plakáty stačilo a SPD.

Jaký je rozměr nálepky? Chápu dobře že je to jedna nálepka?
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    THOR_CALYSTERN: Ještě bych dodal poslední věc.

Zejména veřejný prostor se neubrání sám od sebe.
    Proto ho také zaplňme, nenechme to dělat jen druhou stranu.

Aktivní protiruský vizuál má svoji důležitou roli v našich životech.
    Když ne dnes, zítra už bude pozdě.

Není to extrapolace ve společnosti, ale jasné vyhranění se minulým i budoucím sviním,
    co se na nás a našich mrtvolách chtějí živit.
    Tenhle vzorec se opakuje a nikdo jiný než my sami tomu nemůže zabránit.

Já říkám, tomuto vývoji ani omylem.

Omlouvám se za vynechání nepublikovatelných nadávek.
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Původně jsem myslel, že by šel kus za 50,-Kč...

THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Ahoj ve spolek a východnímu impériu zmar (výběr zcela free).

Jelikož se povodně vyskytují mnohdy nenadále a jsou složeny z nesčetného počtu kapek, které kdyby nikdy nebyly, povodeň "nezažehnou", obracím se zde na radu ohledně provedení jedné soukromé iniciativy.

Předem díky za postřehy a zkušenosti – bohužel nemám tolik času, abych tady třeba mohl pročítat celé auditko – a že bych se toho dozvěděl, o tom nepochybuji.
    Díky za pomoc v zorientování se a nakopnutí k správným krokům k realizaci.

CÍL: vybrat nějaké peníze, na první pokus nechci moc nastřelovat, v druhém kole se případně může přitvrdit – podle úspěchu první. Chápu, že tady kde kdo přispívá už jinde docela dost a třeba i pravidelně. Někdo rezervy nemá, jiný třeba ještě ano. A na to sázím.

Z vybraných peněz půjdou 4/5 na předem domluvenou pomoc některému ověřenému ID tady odsud (+ 3.světová) – který už na Ukrajinu pomoc vozí a je to ověřený člověk.

Zbylá pětina mi pokryje náklady na výrobu a neuvrhne mě ani rodinu do krize.
    Zkrátka u nás rezervy nejsou, tečka. Ale chci něco podniknout.
    (pokud by to jakkoliv pokračovalo, můžeme s kýmkoliv s větší volností a nápady financovat další výrobu jinak a efektivněji. První várka však bude z mého, dítě už je v podstatě na cestě...)

Jestli na to použít extra nový transparentní účet nebo se domluvím v tomto směru s někým, kdo tady dává údaje k platbě pravidelně, to už je na rozmyšlení a jednání více konkrétně. Jsem otevřen návrhům.

PROSTŘEDEK:
    Nechávám vytisknout voděodolné samolepky bok po boku ČR a UA vlajka, na každé vlajce budou uvedeny některá známá data (roky) největších prasáren ze strany komunistů respektive rusů na našich národech.

PROČ TO CHCI REALIZOVAT:
    Nevím jak v jiných lokalitách, ale už i u nás v Jablonci n.N. se ve veřejném prostoru začaly objevovat na denní bázi hejterský český vlajky s různými dodatky ohledně ukrajiny a UA uprchlíků – ať táhnou domů apod. zkratky hloupých lidí do Pekel.
    Vážně mě to naštvalo, že se tady něco takového objevuje.
    Chci kontra akci, aby bylo vidět, že tady nežijí jenom lidé, kteří to buď tiše přejdou nebo to dokonce schvalují.

DISTRIBUCE:
    Tady si fakt nechám klidně i soukromě poradit.
    Nemám kapacitu na rozesílání nálepek jednotlivě. Bylo by to neefektivní a já ani tolik času navíc nemám, nehledě na to, že i Česká Pošta má nějakou otevírací dobu a řešit to přes jiné dopravní služby po 1 nálepce = 1 obálka, asi úplně nechi ani v nepřetržitém online režimu některých společností.

Možná využít síť některých ochotných ID´s z větších měst?

REALIZACE TISKU:
    To mám před finále už domluvené, podklady mám hotové a zkontrolované, tiskárna čeká na pokyn.
    První náklad jsem stanovil na 500ks. Minimálně 400ks bude volně k dispozici pro výše uvedené účely.

Ještě jednou díky za všechny budoucí postřehy a těším se na další spolupráci s některými Idčky :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ahoj, tak evakuace českýho vojáka úspěšně zakončena. Zhruba za měsíc jedu znovu, tentokrát klasickej supply run. Už jsem byl smířenej s tim že si užiju nahánění FPV dronama na silnici z Mykolajiva do Chersonu. Včera večer mi ale psal Mac že už lítaj i mezi Izjumem a Slavjanskem, že už tam jsou krajnice lemovaný ohořelejma vrakama. Mám se na co těšit...

V podstatě od vás asi vlastně vůbec nic nepotřebuju, protože dodávka bude kombinací elektroniky pro dronaře a zdravotnickýho materiálu plná docela dost, nicméně kdyby se vám doma válelo něco užitečnýho, asi hlavně nějaký funkční termoprádlo, kvalitní kulichy, zimní boty... napište mi prosím, díky :)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---

NTB merch

Instrukce:
    Pomalu ale jistě se blíží Vánoce a s nimi tradiční NTB merch akce. Minulý rok byl o placky relativně zájem. Obávám se, že suroviny už došly, takže bude potřeba objednat.

V nabídce bude velká, malá, NTB a gaychat brigade.

22 hlasy od 18 respondentů

KEB
    KEB --- ---
    Pomalu ale jistě se blíží Vánoce a s nimi tradiční NTB merch akce. Minulý rok byl o placky relativně zájem. Obávám se, že suroviny už došly, takže bude potřeba objednat.

V nabídce bude velká, malá, NTB a gaychat brigade.

Mohl by prosím někdo udělat anketu aspoň na deset hlasů na osobu.

Budu chtít malé
    Budu chtít velké
    Nebudu chtít vůbec

Abych zavčas objednal suroviny, ať to pak nehoním na poslední chvíli. Abych zjistil jestli je vůbec zájem. Díky 🫡

Hrdinům sláva!
    KEB
    KEB --- ---
    WAMP_ELF: mám pocit že někdo z Nemesis říkal, že je to banka která neřeší esg a umožňuje military podporu, ale bez záruky. Možná si to blbé pamatuju
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    ROGERD: už se to řešilo, ale asi takhle, kalašnikov je taky puška.
    ROGERD
    ROGERD --- ---
    GEKONZPRAHY: Raiffeisen? Fakt je to nutný?
    International Firms Could Be Bankrolling 1 Million Russian Soldiers: Report - Newsweek
    https://www.newsweek.com/russian-soldiers-economy-foreign-businesses-2117512
    TROX23
    TROX23 --- ---
    GEKONZPRAHY: Použití by se určitě zdokumentovalo, navíc bys to tam vezl ideálně ty a někde to předal přímo kolegovýmu synovi.
    Dam mu nálepku ať je vidět ze je to od nas a fotky pak samozřejmě pošlou, případně i nějakou videozdravici.
    Ja uz do hodně sbírek prispival, ale žádnou neorganizoval. Takze moje skilly jsou v tomhle směru nula. Proto jsem to i zkoušel přes místní transparentní účet, ikdyz mi pak bylo vysvětleno, že to funguje trochu jinak.
    Pokud má někdo lepší nápad nebo ví o lepším způsobu tak se rád přizpůsobím. Každopádně at to dopadne jakkoliv, stejně diky za snahu vše okolo. Sláva Ukrajině
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    TROX23: Mac s tím předběžně souhlasí, ALE:
    1.) Ještě musim sehnat souhlas od firmy která je má poskytnout. Všechno je určeno vyloženě pro Maca a nesmím si dovolit dělat jakýkoliv čachry bez jejich vědomí.
    2.) Ještě nemám černý na bílym že ten můj seznam přání schválí, případně jestli ho schválí v těch počtech kusů co Mac potřebuje. Pokud jich dostanou míň, podělit se nemůže.
    3.) Bylo by potřeba nějak dokumentovat její využití, aby se pak náhodou nepřišlo na to, že za tejden už dělala parádu někomu na baráku. S touhle opatrností je na Ukrajině opravdu důležitý umět pracovat, vychcánkové a profitéři jsou opravdu všude a všech národností.
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: ty jseš dobrým duchem NTB, bez tebe by tenhle stroj zdaleka takhle našlapal! 🫡👍
    IORETH
    IORETH --- ---
    TROX23: držím palce a ráda pomůžu, jen chci upřesnit, jak je to s tím "místním transparentním účtem".

V záhlaví je můj obyčejnej soukromej účet, ne-transparentní, přes který chodí peníze proto, že, není transparentní. Já zajišťuju, že vyjma právními předpisy stanovených případů je anonymita dárců zajištěna, jinými slovy, nikde vás nevykecám.

Transparentní účet má IRA_PALMOVKA a slouží na dary pro jejího muže a jeho jednotku.

Tak jen aby v tom nebyl zmatek. Je úplně v pohodě dát sem číslo svého účtu a je taky možné, pokud bys chtěl zajistit větší transparentnost směrem ke svým dárcům při zachování jejich soukromí, použít můj účet v záhlaví. Byl by to novej proces, ale asi by fungoval:
    - Dárce pošle peníze
    - Já mu potvrdím příjem platby v poště
    - Dárce volitelně ohlásí zde v klubu, že (a případně kolik) poslal :-)
    - Budu průběžně hlásit vybranou částku
    - Po skončení vyhlásím celkovou částku a pošlu ti ji, kam budeš chtít

Tak jestli se ti to zamlouvá, můžeme to tak udělat.
    All: Pokud byste byli pro, dejte lajk, pokud ne, dejte mínus (jde to anonymně).
    TROX23
    TROX23 --- ---
    GEKONZPRAHY: To bylo super, tak dej vědět.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    TROX23: Je možný že v příštích dnech budu cca osmi EcoFlow Delta Pro a Max disponovat. Pokud ano a původně zamýšlený příjemci budou ochotný jednu postrádat, tak ti jí poskytnu. Respektive jí tam asi rovnou můžu odvézt.
    TROX23
    TROX23 --- ---
    Ahoj vespolek,

mám takovej dotaz/prosbu. Mám v práci ukrajinskýho kolegu, kterej má syna na frontě. Chtěli by/potřebovali dobíječku na drony atd.
    Tak se mě kolega ptal jestli bysme v rámci naší iniciativy nedali dohromady nějakou tu korunu na stanici ECOflow Delta2

Syn s jednotkou jsou nasazeni u Pokorvsku, v přiloženém souboru je jeho fotka s jednotkou, on je druhý zprava. Vše by se případně řešilo přes místní transparentní účet(případně bych založil jinej, ale nemám s tím žádnou zkušenost)

Obracím se tedy na naší skromnou ,ale velice schopnou komunitu s prosbou o pomoc v obraně napadené země.

Vše by se samozřejmě doložilo fakturou, fotkami z předávky atd jak jsme tady na to zvyklí.

Snad mě neukamenujete a dáme něco dohromady. Díky všem

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam