• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Platby spuštěny

Plaťte prosím na stejný účet jako loni:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

QR kód:

rozbalit záhlaví
    IORETH
    IORETH --- ---
    Upřímně, posledních čtrnáct dnů přemýšlím, jestli na to mám kapacitu. Mám novou práci (mimo centrum) a moje vedlejší projekty mají zpoždění.
    Na druhou stranu, do Vánoc je fakt nejvyšší čas a pomoc má fakt smysl.

Takže navrhuji následující:
    1.) Udělám anktetu, o jaké produkty by byl zájem. Nejlepší poměr cena/výkon asi zůstane u nálepek, ale věřím, že i ostatní sortiment nebude úplně marný.
    2.) Cca v pátek bych anketu uzavřela a poptala nějaké dodavatele vítězných produktů
    3.) Příští týden (cca 12.11.) bych finalizovala nabídku a vyvěsila objednávkový google sheet. Do této chvíle musíme vítězné věci nacenit, vaše názory pište průběžně, budu je reflektovat, ale nějaký složitý proces teď neslibuju.
    4.) Objednávky by běžely cca týden až dva (do cca 21.11.), tady bych poprosila spíš o rychlou reakci
    5.) Na konci druhého týdne (cca 22.11.) bych udělala objednávky.

6.) Distribuci budu řešit podle toho, co bude potřeba distribuovat.
    IORETH
    IORETH --- ---

Připomínám, že tu máme veledůležitou anketu, co uděláme s těmi penězi :-)

Zatím hlasovalo 89 lidí, což už je víc jak polovina platících, ale více je lépe.
    V pátek bych už chtěla ty peníze poslat, u mě na účtě jsou k ničemu.

Hlasujete zde
    IORETH
    IORETH --- ---
    Vážení velevážení, rozšiřujeme nabídku a spouštíme platby!

1.) Podle momentálního stavu objednávek to vypadá, že je velký zájem i o malé nálepky, takže je nově možnost je přímo objednat
    2.) BUDE GAYCHAT NÁLEPKA! Díky, XAKROO.

Prosím, věnujte pozornost objednávkové tabulce a aktualizujte svůj řádek:
    Nyx Typing brigade - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WqCLbCctG2VyMonDNhIIz-tO0DIsAohX7TUZKvEyKwc/edit?usp=sharing

- Počet patchů (500,- Kč)
    - Počet velkých nálepek (100,- Kč)
    - Počet malých nálepek (50,- Kč)
    - Počet Gaychat nálepek (100,- Kč)
    - ZDA JE OBJEDNÁVKA NYNÍ FINÁLNÍ (defaultní hodnota je NE)
    Sheet vám i řekne, na jaké jste ceně.

PLATBA
    - Číslo účtu: 670100-2203936772/6210
    - Upravte prosím zprávu pro příjemce - PŘIDEJTE ZA PODTRŽÍTKO SVOJE NYX ID.
    - Upravte cenu - default je 1000,- Kč.
    - DEADLINE pro platby: příští čtvrtek 5.10. půlnoc

Příští pátek vyhodnotíme, kdo co objednal a zaplatil, a zaplacené věci objednáme.
    Protože nálepky budeme nakonec objednávat ode všech typů podle vašeho zájmu, pokryje nevyužitou zbylou plochu Teapack a Smety tak, jak uznají za vhodné, abychom měli od každého typu nějaké navíc.

SMETY
    SMETY --- ---
    IORETH:
    RAB1T:

1. Ok, hotovo, vizuál pro zadání tedy drží
    VITECH:

2. Schvalujeme teda textilní patch + nálepka typ ntb/auto
    3. Tady teda máme víc info co se různí, já počítám na textil (PVC patch) ID VITECH a na nálepky (auto a ntb) se mi ozval ID TEAPACK (BTW víte někdo jak se označuje na nyxu aby jim přišlo upozornění?)
    4. Prozatím je pošta ok, překvapuje mě, že je jich vcelku málo... jsme v řádu 20 objednávek. Sepsal bych a do konce týdne (v sobotu, po #patek, kdy je hodně příspěvků) bychom dali sdílený sheet a dali 2 týdny na zapsání si objednávky, ok?
    5. Zatím ToDo (asi najdeme místa v Praze + můžeme prostě posílat balíkovnou/packetou/poštou... ale správně, ToDoú
    6. Cena - asi jakákoli chceme, výroba je prý kolem 60,- (ještě potvrdíme) samolekpy budou asi míň, Takže samolepek ať je co nejvíc (potřebujeme prý alespoň A2 ID TEAPACK), ted 99,- jedna? Pach 499,- (střílím to pocitově, ale prostě nejde o to, že prodáváme produkt, ale primárně posíláme prachy někam a odměna za to je druhořadá, tedy to stupňuju spíš jako dar... 100 a 500 +

Zbytek zas kouknu večer.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam