• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PEJR: Tak cely parkovaci zony rozhodne nemaji resit parkovani, ale pouze obecni pokladnu, to da rozum. Dnes nastesti jen tu, drive jeste pokladny spratelenych odtahovych firem. O rezidenty nikdy nikomu neslo, to je naprostej mytus.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PEJR: Jasne, odtahujou ti auto jen tak a všichni se kvůli tobě vztekaj :)))

V ty zrezly oktávce jsi sem dorazil z jaky prdele? :)
    PEJR
    PEJR --- ---
    ADAMIRA: Auta se odtahujou primarne od toho, aby se plnila kasicka.. s tim jak je zaparkovany to ma malo kdy co spolecnyho. Bydlim v centru a taky nedelam furt knu, ze nemam kde zaparkovat.. proste zajedu trochu dal od domu a nejaky misto najdu, rano, vecer, kdykoli.. stejne tam to auto pak stoji tejden bez hnuti. Nastesti mam v zivote plno radostnejsich kratochvili nez se vztekat nad tim kde kdo parkije a snazit se je za to hnat na pranyr. Ale kdyz te to bavi, nekdo to asi delat musi
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PEJR: Mám trosku mindrak z toho ze se u toho tvá máma nechce líbat a ja jsem romantik.

Určitě parkujes skvele, auta odtahujou jenom lidem co parkujou perfektně :***
    PEJR
    PEJR --- ---
    ADAMIRA: Kdyz ja ale zadnou trolej nemam, a parkovat taky umim docela obstojne. Jestli ty se na ten svet nedivas nejak obracene a pak vsem rikas, ze delaj vsechno navopak. Povez, z ceho mas mindrak?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ADAMIRA: Ja myslim, ze by se melo pokutovat nadavani na diskusnich serverech, jinak se z techhle(sic!) vekslackejch sracek nedostanem.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PEJR: tak zatím tady jenom tobě praskla trolej :*
    PEJR
    PEJR --- ---
    ADAMIRA: Ty si solidni mamlas.. bacha at ti neprasne cevka
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PEJR: "Kdokoli ma kdykoli pravo zastavit, nalozit/vylozit a odjet. Takze to auto tam musi projet v rozestupu minimalne 3-5 min aby se to dalo brat jako prestupek" - ADAMIRA

"Ne vsude se da odtahovat z ruznejch duvodu." nikde jsem nikdy netvrdil že se dá odtahovat všude

"Me treba auto odtahli a pri odjezdu shodili tramvajovou trolej. Nasel jsem to na novinkach, tak jsem se akorat smal kdyz jsem pro nej sel.. to se jim pak musi vyplatit.."

to musel bejt hrozná prča, vědět že neumíš parkovat a ještě kvůli tobě shodili trolej

Jak píšu, právě kvůli lidem jako seš ty se tyhle věci musí změnit, špatný parkování musí bolet, stejně tak jako jiný přestupky, jinak se z těhle veksláckejch sraček nikdy nedostanem
    PEJR
    PEJR --- ---
    ADAMIRA: Kdokoli ma kdykoli pravo zastavit, nalozit/vylozit a odjet. Takze to auto tam musi projet v rozestupu minimalne 3-5 min aby se to dalo brat jako prestupek

Ne vsude se da odtahovat z ruznejch duvodu.

Me treba auto odtahli a pri odjezdu shodili tramvajovou trolej. Nasel jsem to na novinkach, tak jsem se akorat smal kdyz jsem pro nej sel.. to se jim pak musi vyplatit..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SAMOUT: no mas jakože 15 min na zaplacení ale to jsem obojí počítal do "pojede okolo poprvé" (špatně jsem se vyjádřil)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ADAMIRA: 15 in stani je snad povoleny, ne? Takze pokutovat pri prvnim prujezdu tedy nejde. Jak casto to stihaj objizdet (tedy kolikrat za den), to na mou dusi nevim.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ADAMIRA: Protoze na modre zone muzes zastavit, nikoli vsak stat. Tedy az po druhem projeti mericiho auta za patnact minut muzes uctovat pokutu. A odtahovat se prestalo uz davno, protoze nikoho nebavi se hadat s nastvanyma ridicema.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PEJR: já vubec nechápu proč se s tim tak serou, prostě projede měřící auto okolo poprvé >pokuta - projede okolo podruhé třeba za hodinu, auto tam porád je > odtah

pak pěkně na záchytnym zaplatit 2 pokuty a NORMÁLNÍ cenu za odtah (žádný sračky za 1000 který pak akorát ostatní doplácí) - oni si to ty lemry pak rozmyslí
    PEJR
    PEJR --- ---
    DAKRLS: Prej to tak doted bylo..

„Vyplácí se být nepoctivý.“ Pokuty za parkování vzrostou až desetinásobně - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-vyplaci-se-byt-nepoctivy-pokuty-za-parkovani-vzrostou-az-desetinasobne-239375
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    SAMOUT: pokud je tvá dedukce, že jsou ta opatření neúčinná a k ničemu, tak čistě statisticky vzato to musí fungovat na 110% :D

Mám známýho co mi tvrdí, že parkuje uplně všude a všechny pokuty za parkování vesele ignoruje. Prý mu to zatim vychází a za všechny ty léta nezaplatil ani jednu pokutu! Po roce se to promlčí a jede se dál.
    PEJR
    PEJR --- ---
    PEJR: Mimo jine i proto, ze jezdit z periferie na Mirak ve spicce se proste casem zas tolik nerentuje. Kdyz clovek zkousne mastnou tyc, tak casova uspora autem je minimalni, a to taky jen kdyz neskejsnes v zacpe a muzes delat i neco jinyho nez se venovat rizeni.
    PEJR
    PEJR --- ---
    SAMOUT: Treba moji sefove taky nechtej platit 50/60 za hodinu, ale 20 klidne. Onehda si myslel, ze to je 60 na 3 hodiny, tak jsem rikal ze spis na hodinu, a za 15 minut odchazel preparkovat.. a radsi to nechaj nekde kolem chodova/veleslavina (nebo nevim kde presne) a jedou metrem
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CEEFA: To je imho nespravna dedukce, ale uvidime, treba jsou vetsi skrti nez si myslim.
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    SAMOUT: no prave, a to se snazej zmenit, platis si 1200 jako rezident ale treba u nas jsou zony hned v 9 plny uckaru a skaru, pokud to budou mit 50/hod na fialovy a na modry snad 60, melo by byt imho volnejc
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CEEFA: Ono se tam teda ani moc zaparkovat neda, posledne jsem tam nemel kam dat ani skutr...
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    SAMOUT: podle hysterie mimoprazskych treba na dejvicky parte na fb bych si tipnul, ze to snad i zafunguje ,) jestli budou jezdit min, to nevim, to asi ne, ale skoro bych si vsadil na to, ze budou parkovat min v dejvickych zonach .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam