FRK_R23: To ze by mohlo byt v Praze vice zelene, s tim souhlasim (treba se mi vubec nelibi rekonstrukce Tachovskeho namesti, kde odstranily vzrostle stromy a kere a misto zatravnene plochy se dala dlazba, takze je tam v lete totalni vyhen - zase abych nebyl chytan za slovo, to namesti urcitou revitalizaci urcite chtelo a je dobre, ze zmizela ta trafacka, ale jinak mi soucasna podoba prijde horsi, nez jak to tam bylo pred tim), ale na druhou stranu neni potreba cpat stromy uplne vsude. Jo, nakej jeden/dva stromy by uprostred toho Marianskyho namesti asi sly a jak jsem psal, predelat by to namesti urcite chtelo, ale celkove bych vetsine namestim nechal/ozivil jejich puvodni funkci - poradani ruznych kulturnich akci, trhu apod. Kdyby se hlasovalo, cim vydlazdit Vodickovu, tak bych hlasoval pro kocici hlavy, protoze to proste podle me do historickyho centra Prahy patri. A jses mimo totalne. ODS sem nikdy nevolil a pravdepodobne nikdy volit nebudu, nazorove sem spis stredovej, az stredolevicovej (bohuzel tak nemam prakticky koho volit), dalo by se rict, ze "pravicacky" nazory, postoje a jednani z devadesatek se mi az hnusej a ze spousty veci, co se tenkrat udelali je mi az smutno.