KUTAS: já ji moc netrasuju, čím víc o tom přemýšlím, tím víc v tom jsou díry nebo docházím k názoru, že východ Prahy pořádně neznám. Co se týče mojí části Prahy, tak spojení Břevnova s oblastí Smíchovského nádraží používám opravdu hodně často a tedy mi okružní trasa pomohla hodně. Trasování souběhem s B na úseku Anděl - Smíchovské nádraží mi ale přijde jako blbost. Praha 5 má obrovské dopravně neobsloužené území v oblasti Malvazinek, jenže je to vilová čtvrť, převážně, stejně jako na Praze 6 Ořechovka, a stanice metra uprostřed vilových čtvrtí nepůsobí moc prakticky.
Praha 5 by určitě užila dopravní obslužnost i mimo tramvaj v ulici Plzeňská (dobře, na Strahov pojedou dvě trolejbusové linky, ale to nestačí). v Břevnově je zase blbost zajíždět na Malovanku, která ani není uprostřed Břevnova. Logické zastávky okružní trasy jsou v Břevnově někde v oblasti mezi Drinopolem a sídlištěm Břevnov (autobus Břevnovská), potom asi Ústřední Vojenská Nemocnice, s druhým výlezem ale těžko říct kde.
Jestli okružní trasu vést přes Dejvickou, nebo dál od ní, třeba až na nádraží Podbaba, to nevím, ale určitě by to mělo vést v oblasti mezi Prahou 6 a Holešovicema, kde je to dnes pomocí MHD hrozně daleko a na vlak kvůli tomu bude přesedat málokdo, to netuším. Určitě by dávalo smysl trasování z Holešovic (zastávka Dělnická, například?) na kopec na Bulovku (další nemocnice na trase), a pak někam dolů k B - buď Českomoravská, Palmovka je moc blízko a dopravně saturovaná, Vysočanská zase moc daleko. Nádraží Liben je jasný cíl.
Ze Smíchovského nádraží dává smysl směr Kavčí hory a Pankrác, vytvářet trojúhelník metra mezi Budějovickou a Olbrachtovou je nesmysl, tam povede okružní tramvaj. Z Pankráce ale má smysl směřovat na Brumlovku a pak k Edenu, kde je už taky další nádraží. Akorát mezi tím chybí jedna stanice a je to část Prahy, kterou pořádně neznám.
Propojení nádraží Podbaba, Smíchov, Libeň a Eden mi přijde podstatné. Jižní křížení s C mi dává smysl na Pankráci, aby se neduplikovala okružní tramvajová trasa, severní mi hapruje, Nádraží Holešovice je dopravně přesycené, tak leda by jeden výlez byl na Ortenově náměstí a ten druhý jen přestup na C (stejně by se musela řešit Pankrác, přímo na ní by byl jen podzemní přestup a přímý nový výlez z metra by byl v ulici směrem k Budějovické, nejspíš spojený s prodloužením tramvaje)
Umístění stanic na Praze 5 mi moc nevychází, určitě by to chtělo někde v oblasti Kotlářky, ale pak není jisté, jestli řešit spíš sídliště Homolka (velké, ale nemá logický střed), nebo sídliště Podbělohorská (řídká zástavba a obslouží ho trolejbus). Stejně tak si nejsem jistej Malvazinkama (zastávka autobusu uprostřed vilové čtvrti, hmm). Ale tři zastávky mezi Smíchovským nádražím a Břevnovem by pro místní dávaly smysl. Óčko by mělo mít stanice na nádražích a dále v místech, kudy se nedá trasovat tramvaj (kopce, svahy...)
Developerský návrh óčka, kteráý vesměs kopíruje nové tramvaje (třeba na Strahově a na Malovance) a má umístěná zastávky na místech, kde nikdo nebydlí (Vozovna Střešovice) je rozhodně blbost.