GREW: je to sdílená ekonomika ve smyslu, jako třeba půjčovna lyží - ano, jsou to velké peníze, to je pravda, ale v zásadě, kdyby ta cena za minutu výpůjčky nebyla relativně nehorázná, tak budou zřejmě populární nejen mezi ožralými turisty. I když zrovna turistické koloběžky to zřejmě vyřeší pronájmem nějakých soukromých "dep" v turisticky exponovaných oblastech a přísnějším hlídáním, aby se nevrácené koloběžky strhávaly z kreditek těch provinilců...
Ok, účastník silničního provozu ožralej bejt nemá, ale tohle má hlídat policie, v případě koloběžek dokonce bych řekl, že i městská (?) Koloběžky jsou obecně regulované někde napůl mezi kolem a chodcem, ty elektrické by tedy samozřejmě měly dodržovat aspoň pravidla pro jízdní kola, o tom žádná. Obecně problém je, že jízdní kola nejsou v centry Prahy příliš vítaná a zákaz koloběžek místo promýšlení infrastruktury pro cyklisty i koloběžky je laciný populistický krok, který si prostě žádá nahodile vytvořená většina.
Mikromobilita má obecně budoucnost a v kopcovité Praze to nějakou formu elektrické trakce pro nesportovce vyžadovat bude. Snaha vrátit se do nějakých "starých zlatých časů", kdy po Praze nejezdily elektrické koloběžky, ignoruje skutečnost, že takové časy nebyly nikdy: koně z řady důvodů taky nechceme, ale 20.století fakt není nějaký ideální stav, který bychom měli za každou cenu zakonzervovat na věčné časy: osobní auta s gotikou nebo barokem souvisí úplně stejně málo, jako koloběžky, ale propustnost ulic snižují daleko víc a zábor veřejného prostranství je taky větší.
Já jsem se pochopitelně jako člen Pirátů léta snažil bojovat za mikromobilitu, a to za mikromobilitu inkluzivní, kdy koloběžkář se principiálně moc neliší svými potřebami od invalidy na vozíku, apod. Vysvětloval jsem to jak lidem, co na magistrátu pracují, tak i v rámci strany, a zřejmě tím, že mě brali vážně, získali Piráti pověst skoro nějakých cyklofanatiků (což určitě nejsou, ale příslušná zájmová menšina v Praze reálně existuje). Ale jakékoliv vysvětlování je marné, pokud se nejdřív nepodaří změnit názor veřejnosti. A za ten si nakonec koloběžkářské firmy můžou samy, protože jim mohlo dojít, že produkt, který nebude cenově dostupný pro běžnou populaci a konkurenční vůči ceně MHD nakonec veřejnost většinově nepřijme...
Budou muset investovat do inovací, jako třeba samořídící koloběžky, které se po odhození samy zvednou z chodníku a odjedou zpět na základnu (že to dává násobně větší smysl, než třeba samořídící auta a taxíky, to snad nemusím vysvětlovat...)