FRK_R23: on to ani není zákaz, oni jim jen nepronajmou veřejná prostranství a zruší ta stávající vyhrazená místa. Podle mě když to budou půjčovat v obchodech, co si pronajmou místo nějakých čepičářů a cetkařů, tak nikdo nebude moct říct nic. Otázka ale je, jestli se jim to vyplatí, nebo jestli to od začátku nebyl cíl... že prostě jsou lidi, co chtějí jistotu, že všechny drobný z kapes a karet turistů skončej zrovna u nich, nějakou formou...
Každopádně, kolik bude reálně lidí, kteří naprosto autenticky bydlí v Praze a řeknou, že jim nejvíc ze všeho vaděj turisti na elektrických koloběžkách? To povalování se, budiž, taky jsem o nějakou už zakopl. Ale že by to všichni úmyslně pohazovali na zem... vždy to na mě působilo spíš dojmem, že někdo už zařídil, aby se ty koloběžky důkladně povolovaly a ani jedna nestála kolmo. Prostě z odboje vůči koloběžkám mám silný pocit astroturfingu, ale samozřejmě nejsem dostatečně funkční paranoik, abych dokázal pojmenovat skupinu, která ten odpor živí. Prostě "se to ví", že koloběžky všechny obtěžují, že jo...