• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: jakoze zkusenost z kolobezky je neprenositelna na kolo? Kdyz na ty kolobezce jezdim po stejny infrastrukture jako kdybych jel na kole? Ze jezdim zrovna na kolobezce ma svy duvody, ktery ti nemam potrebu vysvetlovat, ale ze je to neprenositelna zkusenost je proste a jednoduse blabol.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Tak v tom pripade - prijmi moji omluvu, nebylo to mysleno jakkoliv zle, pouze jsem poukazoval na zkusenost s denni cyklistikou, ktera je dle meho soudu neprenositelna.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Ale to jenom proto, ze tu moc nemas. Jakmile bys ji mel, zakazal bys.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: urazilo, protoze jezdim na kolobezce, coz mi prijde s kolem zcela srovnatelne (ale samozrejme od slovickariciho mongola ocekavam, ze se bude dal vykrucovat).
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: To byl vtip, myslel jsem ze jasnej. Ja jsem pozitivni a inklusivni cyklista, ktery ma rad i jine druhy dopravy a nikomu skutecne v nicem nebranim a nikomu nediktuju.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: tak jestli je tohle vazne minenej prispevek, asi je, tak je diskuze s tebou zcela zbytecna. mozna jako exkurze do cyklofasistovy hlavi dobri, ale twlnoho empatie pro potrebg lidi v tobe teda neni. hyperkorektnim vyjadrovanim to teda nezamlzis.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Tebe urazilo, ze jsem napsal, ze nejezdis do prace na kole?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: znovu opakuji, ze ty me svymi vyroky urazis taky... ale co, tobe je to jedno, ty jen brecis kdyz ti to nekdo vrati :-)
    ONDRAT: nenapsal, resp. sis to zase ucelove vytrhnul z kontextu - kdy si vytrhnes A, ale nereknes B.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ale vzdyt sam jsi napsal, ze na kole nejezdis, tak v cem je problem?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Vnimam a nemam problem a kritikou, mam problem s urazenim z tvoji strany.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: ty sam nechces (odmitas) vnimat to, jak tve vyroky vnimaji druzi a ocekavas, ze druzi budou resit tvoje pocity? :-) Me nezajimaji stejne, jako tebe nezajimaji ty me v situaci, kdy me tu bez jakehokoliv dukazu a znalosti obvinujes z neceho, o cem vis prd.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Prosil jsem bez urazek - nejde to, skoda. Fabuluj si dal.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: ja ti to prokazal nize, to jen ty svoje chovani popiras.Nevidis si do vlastni huby :-) A vlastne i odmitas pripustit fakt, ze slepice Lnenickova, toho casu clenka vyboru pro dopravu a soucasne NIMBystka branici vystavbe severozapadni casti prazskeho okruhu. Aneb ona je soucasti problemu jmenem magistrala. A nevyresis to tim, ze tam namalujes cyklopruh... ten nadchne mozna cykloposuka jako ty. Ale je vtipny, ze se sam navazis do aut v Praze, mas plnou hubu kecu o tom, jak jsou lepsi alternativy - ale pak si postezujes, ze ti od Sparty odtahnou tvoje tyden na ulici prekazejici auticko... :D Ja te prokouk, ty jses proste jen obycejny sobec, co mysli jen sam na sebe.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ale ja se do nikoho nenavazim nebo to prokaz. Tak sam jsi muj fakt potvrdil - no big deal - priznat pravdu jeste spravne, navic jsem nehodnotil zadnou tvoji vlastnost, takze se te tezko mohlo cokoliv dotknout.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: aneb vis hovno o me, neznas me... ale hlavne mas nazor :-) Ano, takze urazis druhe, navazis se do nich... ale kdyz ti nekdo oplati stejnou minci, tak se rozbrecis jako maly decko :D
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Konstatovat fakta? Nevim co se te dotklo, kdyz jsem napsal ze nejezdis na kole (do prace). Klidne mi to prosim vysvetli a ja nemam problem se omluvit.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: az prestanes ty :-) Nevim, proc by melo byt tobe dovoleno neco, co jinym "zakazujes".
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Konstatovani faktu a prestan urazet.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: ani do vlastni huby si nevidis, treba tohle bylo teda co? :D
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: V pohode, ja narozdil od vas dvou se na nikom nevozim a neurazim. To mi staci, abych vedel, kde si s stojim.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: tak hlavne ze tve sebevedomi je vysoke :-) Jenom teda nezapomen brecet, az ti zas od Sparty odtahnout vuj vehikl... co ti tam cely tyden stoji :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam