• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: Nemám žádnou diagnózu a nikdo tě nenutí urážet, proč tak činíš?

Já nemám žádné řešení ničeho, nikdy jsem zde ani neprezentoval žádný názor na to, jak bych si nějaké moje osobní řešení představoval, pokud se tedy bavíme o tématu auditka. Proto mi není zřejmé na co konkrétně narážíš a proč si vymýšlíš?

Ano, jezdím na kole a nemyslím si, že ježdění na kole je řešení problémů pražské dopravy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: takže znovu, tvoje bohorovnost a přesvědčení, že zrovna tvoje řešen í je nejlepší a jediný správný je viditelná, napříč tématy. tvoje idiocie vyžadující dovysvětlení kritiky už je vysloveně otravná. pokud máš diagnózu, sem s ní, pokud ne, tak jsi sebestřednej blbec. :-)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: Zdá se mi, že sis přišel vyventilovat nějakou svoji frustraci, tak prosím pokračuj někde jinde a na někom jiném, pokud se chceš na cokoliv doptat, rád ti odpovím, ale na urážky nereaguju.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: připomínat ti obsah předchozího příspěvku je mi doopravdy trapné. nejsi tak bystrý, jak se prezentuješ a pokud nestíháš dva příspěvky za sebou dát do kontextu, asi bys měl svou působnost tady přehodnotit.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: O co ti jde? Pokud neumíš odpovědět, tak prosím dále nepiš, díky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    *lépe
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: "nehledě na téma", ty máš problém chápat i vlákno, koukám. možná se budeme léla chápat, když sdělíš svou diagnózu
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Omluva bude? Zrejme nikoliv, tak tedy jeste jednou - ja vnimam problemy cyklistiky v Praze, nerikam, ze neexistujou, respektuju kazdeho kdo se rozhodne na kole nejezdit, ale protoze takto jezdim kazdy den, tak nemuzu prijmout argument, ze jizda na kole po Praze neni mozna, kdyz ji takto urcite mnozstvi lidi realizuje, cimz nic nezobecnuji, nikoho nepresvedcuju, pouze konstatuji fakt.

O pruzich jsem se rozhodne nevyjadroval, ze jsou v pohode.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: zamenujes svou takzvanou objektivitu se subjektivitou. Proste je to tvuj dojem a tim to konci.
    Ne, to jezdeni je nahovno a dost o hubu. V momente, kdy potrebuju vzit do prace triletyho kluka, kterej je zvyklej od malicka jezdit a v okoli bydliste jezdime bezne... tak proste na kole/kolobezce nepojedem.
    Argument subjektivni (pocitove) bezpecnosti si ostatne odmitnul nekolikrat. Zena ze stejnyho duvodu do prace na kole nejezdi vubec, protoze jeji smer je jeste vic na picu nez ten muj. Mimo jine ma v ceste tu Chlumeckou, o ktere na rovinu rekla ze to vymyslel vypatlanej silenec. Stejne jako X dalsich pruhu, ktery tobe prijdou "v pohode".
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Poslys, ja jsem se ti omluvil, za neco co objektivne urazkou neni (ani nemuze byt) omluvis se mi i ty za sproste urazeni, kterym me castujes?

Ano, pokud jezdis takto kazdy den na kolobezce jako ja na kole, pouzivas silnice s auty, tak ano mame srovnatelnou zkusenost a tedy lze konstatovat, ze tento druh dopravy neni idealni, ale je mozny.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: jezdim, musim... protoze holt nespojita sit cyklostezek nedovoluje se silnici v casti trasy vyhnou (a v podstate si jen vybiram tu mene horsi variantu, vymenou za to ze namisto 12km jedu 14). Takze ano, stale plati teze ad nize, ze jen sam urazis druhe, a pritom sam vis prd... a jako bonus se divis, kdyz ti nekdo oplati stejnou minci. Nazor, ze cykloinfrastruktura v Praze stoji za hovno (diky te "nespojitosti" doplnene o honbu za co mozna nejvice namalovanymi kilometry i za cenu nesmyslu typu Chlumecka, jen aby se do rocenky nahnalo co mozna nejvic novych kilometru) je opren o zkusenosti z tohoto dojizdeni... i v ranni spicce. A je fakt "vyborny", kdyz to kolem tebe na par centimetru krosi autobusak, ktery nechce zpomalit, kdyz nemuze bezpecne predjet... protoze by zas nabral dalsi zpozdeni a zkazilo by to jeho KPIcka (presna jizda spoje)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: Ktere potoje? Ohledne cyklistiky ve meste? Tam bych te jen rad upozornil, ze jsem zde nekolikrat zminoval, ze respektuju volbu kazdeho na kole nejezdit, muj point je vzdy o tom, ze tato moznost realna je.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: strasne rad zobecnujes svoje dost uzce vymezeny postoje v obecnou platnost. pan bohorovny, s nadsazkou. nejsi nahodou tzv. na spektru?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: O jakych postojich referujes? Klidne mi vysvetli co si myslim.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Je to neprenositelne. Pokud skutecne jezdis na kolobezce kazdy den do prace po silnicich (coz jsem pochopil ze nejezdis), tak je to srovnatelne, ale urcite ne stejne.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: osmitej, ale tvoje bohorovny postoje jsou zrejmy nehlede na tema
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: jakoze zkusenost z kolobezky je neprenositelna na kolo? Kdyz na ty kolobezce jezdim po stejny infrastrukture jako kdybych jel na kole? Ze jezdim zrovna na kolobezce ma svy duvody, ktery ti nemam potrebu vysvetlovat, ale ze je to neprenositelna zkusenost je proste a jednoduse blabol.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Nikoliv, to kategoricky odmitam.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Tak v tom pripade - prijmi moji omluvu, nebylo to mysleno jakkoliv zle, pouze jsem poukazoval na zkusenost s denni cyklistikou, ktera je dle meho soudu neprenositelna.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Ale to jenom proto, ze tu moc nemas. Jakmile bys ji mel, zakazal bys.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: urazilo, protoze jezdim na kolobezce, coz mi prijde s kolem zcela srovnatelne (ale samozrejme od slovickariciho mongola ocekavam, ze se bude dal vykrucovat).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam