• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Je to vicemen za rok a pul to je hned, blby je, ze se pak ten usek co vede na Cernak bude rozsirovat, takze se kyzeny stav dost vyrazne odsune.

Jakou dopravni stavbu bys teda stavet chtel? V priprave je jich docela hodne.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: To je stejne moc daleko, to nepomuze. A stavi to stat, protoze mesto a konkretne Hrib uz sedm let nedokazal nic podobneho postavit, jenom placa blbosti a presypava penize z jedne kapsy do druhe.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Takze TOP nebo ODS? Blanka byla zcela jiste dulezita, ted cekame na 511, v roce 2027.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Ja volim od svych osmnacti stejne, pravy stred. Ostatne posledni velka stavba, ktera necemu pomohla, byla Blanka.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Koho budes volit, aby se to zlepsilo? Co kdyz pribude jeste vice aut (coz je pravdepodobne)?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Presne. Tohle se neudela pres noc. Hrib na tom pracuje dva roky jako namestek proti doprave, predtim pet let jako primator se Scheinherrem, coz je uplne stejny kazisvet. No, ted konecne sklizeji plody sve spolecne prace. Doufam, ze volic do pristich voleb nezapomene.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Policie přitom žádný mimořádný problém neevidovala. „V centru Prahy nemáme hlášenou žádnou mimořádnou událost ani nehodu,“ sdělil Novinkám kolem 18:30 mluvčí policie Jan Rybanský.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Hrib je nejlepsi, vo tom zadna!

Doprava v Praze kolabovala. Jeďte radši metrem, vyzval dopravní podnik - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-hlavni-mesto-praha-doprava-v-praze-kolabuje-jedte-radsi-metrem-vyzval-dopravni-podnik-40548593
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: Proč mě urážíš?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: Ale vždyť to byl vtipný (tedy rádoby) příspěvek, co víc ti k tomu mám říct? Není možné dělat vtip, ironie, sarkasmus, hm?

Je to totiž tak přitažené za vlasy (nechal bych jen kola), že mě úplně zaráží, že to můžeš brát vůbec vážně a nepřejdeš to humorem.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    nesouhlasím s id danysek často, ale trefil tě přesně
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: "já bych nechal jen kola" hahahaha. jsi diot ani si nevidíš do huby
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: Nesmysl.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: Nemám žádnou diagnózu a nikdo tě nenutí urážet, proč tak činíš?

Já nemám žádné řešení ničeho, nikdy jsem zde ani neprezentoval žádný názor na to, jak bych si nějaké moje osobní řešení představoval, pokud se tedy bavíme o tématu auditka. Proto mi není zřejmé na co konkrétně narážíš a proč si vymýšlíš?

Ano, jezdím na kole a nemyslím si, že ježdění na kole je řešení problémů pražské dopravy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    za mě jseš na autistickým spektru, bez emocí, nekonečně spolehající na logiku, přitom vlastně bez hloubky a prostej, ani tu logiku vlastně neumíš použít, když je potřeba. to je moje resumé.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: takže znovu, tvoje bohorovnost a přesvědčení, že zrovna tvoje řešen í je nejlepší a jediný správný je viditelná, napříč tématy. tvoje idiocie vyžadující dovysvětlení kritiky už je vysloveně otravná. pokud máš diagnózu, sem s ní, pokud ne, tak jsi sebestřednej blbec. :-)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: Zdá se mi, že sis přišel vyventilovat nějakou svoji frustraci, tak prosím pokračuj někde jinde a na někom jiném, pokud se chceš na cokoliv doptat, rád ti odpovím, ale na urážky nereaguju.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: připomínat ti obsah předchozího příspěvku je mi doopravdy trapné. nejsi tak bystrý, jak se prezentuješ a pokud nestíháš dva příspěvky za sebou dát do kontextu, asi bys měl svou působnost tady přehodnotit.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: O co ti jde? Pokud neumíš odpovědět, tak prosím dále nepiš, díky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    *lépe
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: "nehledě na téma", ty máš problém chápat i vlákno, koukám. možná se budeme léla chápat, když sdělíš svou diagnózu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam