• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    V centru Prahy aut ubyva a zacpy pribyvaji. Cimpak to asi je?

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Už se nad tím zamýšlí i jinde ve světě.... malá auta by měla smět jezdit jen po chodníku :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: vedouci za sve podrizene odpovida, to vas na skole neucili? :-)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Nevím, moje znalost někde končí a nemám dost informací na to abych vyhodnotil průběh každé opravy a potvrdil, kdo je s kým kamarád.
    Ale jsem rád, že se shodneme na tom, že vinu nese zadavatel a jeho laxnost a nedostatek asertivity při vyjednávání a schvalování harmonogramu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SAMOUT: co je to za haluz, u Samoutů ještě neviděli nákladní auto? Normálně to jezdí do kopce úplně stejně jako z kopce!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Nene, odpovednost je na konkretni osobe. A Hribovou odpovednosti je rozdavat tresty a pokuty napravo, nalevo. Ale bohuzel kamaradi jak s TSK, tak se stavebnikama, takze ruka ruku myje.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: A ještě i těch jim podřízených.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Presne tak, netvrdim nic jineho, je to vina Hriba a Scheinherra.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ale to nebyla žádná obhajoba ničeho, pouze konstatování faktu, nemám žádnou vazbu na erár, s kolegy basu nedržím.

Vzhledem k tomu, že jsi opět najel na posměšky, tak chápu, že jakýkoliv apel z mojí strany neakceptuješ, ok.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: staci podprahove nehajit slendrian... jako treba nize :) Muzes pak pokracovat po vlakne - resp. jeho jednotlivych vetvich.
    Tvoje vazby na "erar" nejsou zadne tajemstvi, takze je i ocekavatelne, ze s "kolegy" tak trochu basu drzet budete a zjevny slendrian omlouva a nejdriv hledat ruzne bizarni vymluvy. A pak se zacnes vykrucovat :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Poslyš Danýsku, ty jsi vždycky první a taky bohužel i poslední kdo mi setrvale nadává, uráží mě a vysmívá se mi. Já na to pouze reaguju, nikdy jsem si nezačal.

Prosím tě ať toho necháš - pokračuješ, prosím tě, ať už mě necháš být - stále pokračuješ. Tak mi prosím prozraď jak s tebou lze vyjít, aniž bych musel číst tvoje posměšky a urážky? Já se tím rád budu řídit, děkuji.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: jiste, takzvane bez urazek... ale s kecy o tom jak nekdo neumi cist si zacal ty :-) Tak si dej pohov, snehova vlocko.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KUTAS: Mě to mrzí, ale já diskutuju slušně a bez urážek, nikomu se nevysmívám.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    tyhlety žabomyší války jsou strašně otravné... ONDRAT, DANYSEK... zkuste si to aspoň jeden odpustit pls
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Lol.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: aby ses nam nerozplakal :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ach jo, to nejde, já to vzdávám, vyhráls! Klaním se před tvou genialitou a už mě prosím nech být, díky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: ano, reagujes ve vlakne o alibismu a k alibismu. Tak se nauc cist :-)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ježišmarjá, tak jede tady nějaký vlákno, tak to prosím sleduj, je to jasná chyba na straně zadavatele, zadavatele.

A už prosím ukonči ty útoky na mě, je to pod úroveň, nedělej to.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: reagovals na muj prispevek a tam nic o chybe na strane zadavatele neni. Neumis cist? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam