• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KUHL: no to teda fakt nejsou... napr. zde je jasne videt, ze z mista pro ne vyhrazeneho vyhrezavaji do mista,
    Vodorovne dopravni znaceni V13 je neprehlednutelne a ty kola viditelne stoji na nem. A vim, ze pumpickam se to moc nelibi, ale zakon o provozu na pozemnich komunikacich plati i pro ne ;-)

KUHL
    KUHL --- ---
    DANYSEK: a co? Kola jsou zaparkovaná na místech k tomu určených. Tobě vadí že je jich tam hodně?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DANYSEK: Ty jsi snad proti cyklodoprave? Vzdyt jen tak zachranime ledni medvedy!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    a mezitim na Praze 1.... to aby se nekterym nestyskalo po tom, jak "skvele" to delaji Pirati :D

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: co ja vim kde/na cem stojis, to neni zaber z panaromaticke kamery, co by pokryvala misto na kterem stojis
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: a ja jen rikam, ze ten problem proste existuje a ze ho nevidis, nechces videt nebo ho chces bagatelizovat neimplikuje jeho neexistenci. Ostatne je pred volbama... takze neprehlednest ani starostlivost mistnich politiku.. takze treba u Bechovic kdosi z radnice zminil, ze nejaci zmrdi od severu rozvazi na kolech svych vozidel stavebni bordel po sirokem okoli a jeste se u toho drze tvari, ze za to muze stavba okruhu.
    Proste zmrdi, co s jinde davno vyrazenou "vyhodne odkoupenou" technikou jakoze podnikaji systemem "a ja se na nektery povinnosti vyseru". A u nich tyhle retro stroje proste potkas.
    Mimochodem i ty "tvy" 32t kolosy odvazejeci vyhrabanou zeminu dost casto pusobi sekundarni skody na silnicich, kudy projizdi. Ono holt ne kazda mistni komunikace je na to stavena. Ty si v excelu splnis cisla, ale to ze to o sto metru dal trhalo asfalt uz tvuj problem neni, ze? A pujdes se handrkovat, ze tvy auta za znicenou silnici prece nemuzou.
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANYSEK: aby nebylo co videt..? Stojim na nultem patre
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANYSEK: psala jsem konkretne ze v3s ma stale co nabidnout, ne v kontextu blaticich prazskych staveb, tam se to nepotkava. Vrtacky co asistujou intenzivnejsi tezbe jsem ti predvedla na pohlednici. Cili potud nevim o jakych v3s pises. Cili v tomhle vlaknu vaham pokracovat.

Pokud jde o nake emisni normy, “moje” firma loni koupila jedno nove auto a letos a pristi rok budou dalsi dve. U toho uz nebudu, jdu jinam, ke klukovi co jedno euro6 importuje zrovna pristi tyden. Nevim proc ti prijde k veci vytacet tady tyhle sola, nemas za par dni menstruovat? Zkusils na to uklizet? Mi to zabira. A kontryhelovy odvar.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OMNIHASH: ba ne, Danýskově posledlosti Pirátama se nevyrovná nic na světě :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: to fotis z korby, aby to nebylo videt? :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    Vsem Danyskum srdecne pozdravy od vejtrasek nasi metropole .)

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ¯\( ͡° ͜ʖ ͡°)/¯
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: dalsi zbytecnej prispevek, co ti tak vadej :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ¯\_(ツ)_/¯
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: rekl zhuleny lumen :-) Od toho to ma fakt hodnotu... :D Ty ses asi tak stejna autorita jako Turek s Macinkou :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Ono stačí se nechovat jako uplnej lumen, a pak tě nebudou lidi vyhlašovat... ale buď v klidu, stařecký demenci se posmívat nebudu. Tak zas někdy, až ti to moc najede a já budu zkoumat, proč je v auditku stopadesát zoufalejh odpovědí na tvůj náhodnej rant...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: tak hlavne ze ty svuj masterplan mas... chodit za mnou a nadavat do me... uzivej si :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    tyvole, ty si už fakt uplně v hajzlu, tohle je čistej mód dědek nadávající na mraky... jsem si celou dobu myslel, že sleduješ nějakej masterplán, ale tohle je klasický dvojkombo neumí opustit myšlenku vs. neumí udržet myšlenku.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: ze by to bylo tim, ze ty lidi v rezimu "hamty, hamty... at mam vic nez tamty" sami vytvari prostredi pro to, aby podobne situaci vznikaly? :-) Treba tim, ze obraty jsou "spocitany" tak, ze na nejakou ocistu ani neni cas. A bylo to tu neprimo priznano, ale to sis nevsim :D
    Ono ryba smrdi vzdycky od hlavy...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Co ti mám na tuhle obscesi říct, jestli máš pocit, že někde nějakej stavebník neuklízí, obrať se na zhotovitele, dozor nebo měšťáky, pokud je to konkrétní auto, tak nahlaš jeho. Pátej den v kuse tu nadáváš náhodnejm lidem, jako by na nyxu existovalo celoserverový spiknutí a půlka IDs ti nosila schválně bahno na rohožku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam