• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SAMOUT: to není nic jinýho, než ten tvůj NIMBYsmus v praxi... léta tu intezivně bojuješ spolu s dalšíma postiženejma domorodcema proti jakýmukoliv rozšíření MHD na severu Prahy, a teď tu nasazuješ suprised_picachu_face.gif, že je to pomalý.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Hm, tak diky tomu, ze oba vetsi kopce jsou dolu, tak je Cimice -> Eden casove nastejno kolo - metro na IP - kolo Vs bus - metro na IP - tramvaj, a to i u cloveka s nic moc fyzickou a enduro kolem (bo popracovni Tocna). To je hodne smutna vizitka pro MHD. A ano, zpet je to jina pisen, protoze se hur objizdi Mirak a na J. Masaryka, potazmo z Kobylis, je to do kopce. Samozrejme vede skutr, vcera ranni cesta 21 minut.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    dolan pls stahp!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THEODORT: podle sebe soudis ostatni? no tak si ty prasky bez vzit, jo? :-)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    DANYSEK: hele simte Danysek, nezapomnels na prasky nebo tak neco? jinak me napadlo.. tvuj dream job byl blbe kecat?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: no ty jses tak blbej, tupej a nevzdelanej, ze ani nevis ze v tom odkazanem Kemr nehral 😂 Radsi se drz svyho fetu, tomu asi jedinymu rozumis 😁
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANYSEK: já chápu, že seš těžce neurodivergentní, tak ti to zkusím napsat polopaticky: celá tahle výměna je tak marná, že se mě u toho kroutěj prsty stydem i za tebe, nehledě na to, kolik přidáš smajlíků... drž se radši toho šotoušství, tam seš pevnější v kramleflekách, tyhle freestyle urážky ti moc nejdou. Snažit se někoho urazit tím, že neví, kde hrál Kemr, neprošlo ani v sedmý třídě.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    OMNIHASH: To je asi někdo z mého DI, pošli link! Kvalitní budovatelský film chci vidět:)))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: no, expert pres kinematografii z tebe taky nebude 😂 Prej ze budovatelskej film... co si takhle nejdriv zjistit, o cemze tenhle zanr byl? 😁
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Jako už na mě na internetech machrovali různý borci, ale pokus o stěr budovatelským filmem, to tu neprovozujou ani zasloužilí kmeti o dvě generace do zadu...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: jiste, zatimco tvuj dream job je sedet (nejlepe v putyce) a cele hodiny nic nedelat, zatimco za to dostavas prachy, ze? 😁 Holt "umelec" 😂
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FRK_R23: na dělnej lid je potřeba přísnost! Chápej, Samout musel už před devátou do fachy a frajeři se normálně flákali místo píchání do strusky, na to kurva daně neplatí!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAMOUT: Tyvole a jak dlouho si je tam pozoroval? To sis tam sedl na celej den a dělal si čárky když někdo máchnul lopatou?

Nebo si jel kolem a správně pravicově se nasral, protože v ten jedinej moment nedřeli všichni? To si vole fakt nevidíš do huby?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DEMENCE: Zavrit neco umi Praha bleskove, ale s otevrenim je silne na stiru. Vim co jsem videl, realnou praci provadel / predstiral 1 clovek z cca. 10 - 15 pritomnych.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    SAMOUT: na stavbu uzávěry Hlávková mostu měli naši lidi 10hodin včetně instalace svodidel... Přijde mi že volný termín vypadá jinak...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    OMNIHASH: Njn, mame tu pamatkare, nikomu odpovednou, ale do vseho kafrajici, skodnou.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ASHLEY: to se omlouvám, moje chyba, mělo to bejt celý vyasfaltovaný behem poslední rekonstrukce před/za covidu. Nevím proč to nevyšlo. Jinak teda tu zastávku TSK/Praha nepočítá jako most a kostky tam imho maj zůstat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ASHLEY: dvakrat mer, jednou rez 😁
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    ASHLEY: Tak vida, most končí přesně tam, kde dlažba, a dál na jih je to Wilsonova ulice. Takže jsem za kreténa taky, hurá!
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    OMNIHASH: No jako jo, asfalt tam je, ale jen v tý kratší jižní části, která není rozkopaná, takže ten skútr zjevně mluví o tý části nda řekou, s dlažkama. Proč tady všichni diskutujete jako byste byli retardovaní?
    DANYSEK: Jistě, dokážeme, že jsou tam dlažky, a tím vyvrátíme, že je tam asfalt. Obojí tam prostě být nemůže, to je fyzikálně vyloučeno. Proč tady všichni diskutujete jako byste byli retardovaní?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: jasne, a do tech fotek od TSK ty dlazky domalovalo AI, vid? 🤣
    Facebook
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1040373805048559
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam