MRDAC_BEDEN: tak jsem to otestoval a bylo by to presne to co hledam
akorat:
a) cely je to svazany pres HTTPS => LAN instance se self-signed certifikatama je problem a vyzaduje kybl manulanich konfiguracnich kroku navic + vetsi znalost SSL, nez kterou aktualne oplyvam
b) pripojeni mobilniho klienta mi nefungovalo pres QR ani manualne a to i pres to, ze jsem byl ve stejne LAN siti jako server a
pridal custom CA do android trust store ..asi bych tipoval problem, ze mi v tom certu chybi nejaky intermediate CA, ale nemam prostor na deepdive troubleshooting
nakonec se povedlo prihlasit pres account kit, ale k heslum jsem se stejne nedostal, protoze SSL CA issue
c)
" we don’t offer an offline mode" .... takze kdyz se napr. prepojim ze site s passboltem do izolovanyho labu, tak ztratim pristup k heslum. stejne tak kdyz spadne sit, tak se pri troubleshootingu nedostanu k heslum od infrastruktury
zatimco a) a b) asi maji technicke reseni, tak c) je pro me show stopper, protoze i kdyz bych vystrcil Passbolt server na internet, tak to bude znamenat "always online" a myslenka, ze vsechno musi byt vzdycky 100% pripojeny, aby to vubec fungovalo, se mnou neni moc kompatibilni