• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHILDRENOFKARMALoučení s ULOŽ.TO
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    NAGASAWA: karagarga?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LUDWIG_: přesně. Sice mám tuhle knížku u rodičů, ale jistota je jistota

    Ema naopak.zip | Ulož.to Disk
    https://ulozto.cz/file/pHhzXhyfL/ema-naopak-zip#!ZGtkLGR2Awp3AGSxMwIvAJRkLwDjARkzrJt5BJ14rIc0GGqvAt==
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Nemate nekdo kontakt na vlastniky, ze by mohli nadsenci ten jejich archiv roztridit a to, kde nejsou autorska prava, nekam dat (a uloz.to by stale mohlo vydelavat)?
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    me mrzi, ze zmizi ty vsemozne oskenovane knizky.
    byl tam hafec napr. ~30-50 let starych knih, co vysly v malem nakladu a nejsou oficialne digitalne: v antikvariatech je clovek prakticky nesezene; vedecke knihovny maji max 1 kopii, kterou ma vecne nekdo pujcenou, a elektronicky pristup kvuli autorskemu zakonu neumoznuji :-(

    existuje ta komunita lidi, co si ty knihy navzajem skenuji a sdili, tak predpokladam, ze to bude pokracovat dal, akorat to bude pristupne jen v ramci ty niche komunity, kde si lidi budto daji navzajem pristupove udaje nebo budou pouzivat jine sluzby nez ulozto.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    The Blacklist
    (Černá listina)
    chtel jsem nahamounit ty posledni dve serie, co sem nejak nemel silu dokoukat... a nemuzu to na ulozto najit v nejakem celku, abych nemusel ladovat stahovac po dilech...
    nemate nekdo tip jelikoz jste to sami nedavno lovili? dik!
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    CHOZZE89: ceske filmy vsemes nesleduji a od padu cztrackeru, jsem nic nehledal... ale jak jsem psal nize, tak webshare taky jakztak funguje. zkus to tam. ;)
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    CUNESK8: Mas nejaky tipy na private trackery kde jsou takovy ty klasicky cesky sracko filmy? :) Zahranicni produkce se sezene vsude.
    XL1
    XL1 --- ---
    Koukam ze kredit na stahovani se tam uz neda koupit ?????? potrebuju jeste postahovat tak 40 gb...dohoda s nekym tady ?pls do zprav. dekuju
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    NAGASAWA: chvilu mne to taky sralo, ale porad jeste existuji private trackery, ze kterych to na ulozto vse bylo. ;) Ja tam na tech trackerech leta jsem, ale kvuli usetreni ratio jsem to i vyhledaval na ulozto a z pulky jsem to tam vetsinou nasel. Jinak pokud neco shanis, tak je i dobry CSFD, akorat nekteri chteji menit film za film (raritu za raritu) anebo penize. ;) Je mi jasne, ze ne vsichni maji takovy pristup k filmum jako ja, ze ukonecni ulozto bude pro mnohe nenahraditelne, ale co uz, takovy je svet, bude hur a proto od dob vypalovacek, externich hdd apd. vse zalohuji. :) btw. na uloz to mam free ucet snad od zacatku, zaplatil jsem max 1000kc za data pro rychle stahovani, max. prostor na ulozeni je 50gb a ted koukam, ze jsem to zaplnil a moje data maji 3,1 TB :D
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    mam tam take jeste asi 90GB creditu ... nemate tip na nejake cele sezony dobrejch serialu? nebo nejake sbirky dobrych filmu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    kua, mam tam jeste 60GB na utraceni.... co mam stahnout? kua drat
    CUKI
    CUKI --- ---
    A nestačilo by to na tu Tongu přestěhovat i fyzicky? :-) Jen to připojení pak bude stát za ...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    to když člověk chtěl libovolnej olckůl, od filmu, seriálu, hry, empétrojku nebo sebedebilnější vyzvánění pro starou nokii, tak bylo ulož.to vždy první volbou..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CUNESK8: jo sere me to fest. Za posledni rok jsem psal o obskurnim japonskym filmu minirecenze a vsechny ty naprosto nesehnatelny rarity, artovky, ktery nebyly na zapade vydany na nosicich od padesatych az do nultych let byly na uloz.to Uz nejsou na torrentech, nejsou nikde. Vsechny specializovany weby, ktery mely pred lety stejnej fokus jako ja uz skoncily, vcetne vsech trackeru. Vsechno bude za dva dny v prdeli. Zlaty bezpecny uloz. to ktery nebylo prolezly mallwarem, viry a dalsim pop up bordelem, jako torrenty. Pro me je to obrovska cinefilska rana. Samozrejme chapu, ze vsechny ty ripy Marvelu a dalsiho digibordelu a spol. byly problem, ale coby databaze medii, jejichz stazeni nikoho nijak zasadne neposkozovalo to bylo nenahraditelny.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CUNESK8: super, díky! To bude až to dám na 4K rip
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    TOOMIX:
    Webshare.cz - moderní úložiště pro Vaše data
    https://webshare.cz/#/file/G6DpMyydaZ/komando-commando-1985-1-dabing-1993-2-dabing-1995-3-dabing-2006-puvodni-zneni-2x-rychlodabing-mkv
    tady mas vsechny dabingy + 2 rychlouse v jednom :)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    na ulozto jsem za X let nasel nekolik rarit z TV nebo VHS a toto uz zadne uloziste jen tak nenahradi (obcas se neco objevi na webshare) + na vymenu filmu to byla taky super stranka. Nastesti vse uz skoro mam a zalohuji to na hdd :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Rychle si sosněte VHSrip Commando s Arnoldem v jednohlasém dabingu

    Commando CZ (simultalny dabing).wmv | Ulož.to Disk
    https://ulozto.cz/file/6Hs5oxVb/commando-cz-simultalny-dabing-wmv#!ZJMxAmR2ATV4LwAwLwZmZJWyMzIvATWJrT9SnGORryABYwDkAj==
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    QUANTI: Nejsou na Webshare? Stream Cinema Community v Kodi?
    CUKI
    CUKI --- ---
    Tak ono by hodně věcí řešilo kdyby ten obsah byl veřejný, ale uploader by musel být registrován a tedy by za legálnost ručil on sám. Je nemálo věcí které nemají problém s autorskými právy a díky tomu zmizí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam