• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHILDRENOFKARMALoučení s ULOŽ.TO
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    VYHULENY_UFO: legislativa, kup si hbo nebo čum do zdi.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle, takovej blazinec, ulozto uz zase konci nebo co se deje? :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GALADAR: to by bylo rozhodne fajn. Kdyz by tohle auditko fungovalo jako info o nahradnich sluzbach a pozvankach, bylo by to super.
    GALADAR
    GALADAR --- ---
    NAGASAWA: Mohli bychom tu do budoucna sdílet pozvánky, to je docela dobrý nápad.
    Mám něco postahováno, ale netuším, co budu chtít, nebo potřebovat příště - na Marvelovky kašlu, ale na staré horrory to třeba byla pecka - nikde se to neprodává, nestreamuje, legálně se to nedá sehnat a torrenty jsou mrtvé. :(
    A to nemluvím o studijních materiálech, už na škole jsem tam našel skutečné poklady - jako třeba scany starých učebnic latiny, řečtiny atd.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    WAMP_ELF: jop budu se muset k podobnym sluzbam holt vratit, ale u nich je ten voser, ze vetsina z nich funguje na pozvanky. Jinak k filmum se vicemene s trochou snahy a cekanim na seedery dostanu, ale uz se k nim moc nedostanou lidi, pro ktery jsem o tech filmech psal. Ti si precetli tip a rovnou sli na uloz.to a klik klik. Takhle veskerej ten komfort pro bezny lidi odpada. Mno uvidime. Cesi jsou narod vynalezavych zlodeju, tak se to treba za rok zase pres neco vrati do starych koleji a preleje se to na servery typu sdilej.cz a spol.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUDWIG_: Jako zde by bylo ideální naházet to na libgen, kde tedy je rozsahla mezinaridni knihovna všeho
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    NAGASAWA: karagarga?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LUDWIG_: přesně. Sice mám tuhle knížku u rodičů, ale jistota je jistota

    Ema naopak.zip | Ulož.to Disk
    https://ulozto.cz/file/pHhzXhyfL/ema-naopak-zip#!ZGtkLGR2Awp3AGSxMwIvAJRkLwDjARkzrJt5BJ14rIc0GGqvAt==
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Nemate nekdo kontakt na vlastniky, ze by mohli nadsenci ten jejich archiv roztridit a to, kde nejsou autorska prava, nekam dat (a uloz.to by stale mohlo vydelavat)?
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    me mrzi, ze zmizi ty vsemozne oskenovane knizky.
    byl tam hafec napr. ~30-50 let starych knih, co vysly v malem nakladu a nejsou oficialne digitalne: v antikvariatech je clovek prakticky nesezene; vedecke knihovny maji max 1 kopii, kterou ma vecne nekdo pujcenou, a elektronicky pristup kvuli autorskemu zakonu neumoznuji :-(

    existuje ta komunita lidi, co si ty knihy navzajem skenuji a sdili, tak predpokladam, ze to bude pokracovat dal, akorat to bude pristupne jen v ramci ty niche komunity, kde si lidi budto daji navzajem pristupove udaje nebo budou pouzivat jine sluzby nez ulozto.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    The Blacklist
    (Černá listina)
    chtel jsem nahamounit ty posledni dve serie, co sem nejak nemel silu dokoukat... a nemuzu to na ulozto najit v nejakem celku, abych nemusel ladovat stahovac po dilech...
    nemate nekdo tip jelikoz jste to sami nedavno lovili? dik!
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    CHOZZE89: ceske filmy vsemes nesleduji a od padu cztrackeru, jsem nic nehledal... ale jak jsem psal nize, tak webshare taky jakztak funguje. zkus to tam. ;)
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    CUNESK8: Mas nejaky tipy na private trackery kde jsou takovy ty klasicky cesky sracko filmy? :) Zahranicni produkce se sezene vsude.
    XL1
    XL1 --- ---
    Koukam ze kredit na stahovani se tam uz neda koupit ?????? potrebuju jeste postahovat tak 40 gb...dohoda s nekym tady ?pls do zprav. dekuju
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    NAGASAWA: chvilu mne to taky sralo, ale porad jeste existuji private trackery, ze kterych to na ulozto vse bylo. ;) Ja tam na tech trackerech leta jsem, ale kvuli usetreni ratio jsem to i vyhledaval na ulozto a z pulky jsem to tam vetsinou nasel. Jinak pokud neco shanis, tak je i dobry CSFD, akorat nekteri chteji menit film za film (raritu za raritu) anebo penize. ;) Je mi jasne, ze ne vsichni maji takovy pristup k filmum jako ja, ze ukonecni ulozto bude pro mnohe nenahraditelne, ale co uz, takovy je svet, bude hur a proto od dob vypalovacek, externich hdd apd. vse zalohuji. :) btw. na uloz to mam free ucet snad od zacatku, zaplatil jsem max 1000kc za data pro rychle stahovani, max. prostor na ulozeni je 50gb a ted koukam, ze jsem to zaplnil a moje data maji 3,1 TB :D
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    mam tam take jeste asi 90GB creditu ... nemate tip na nejake cele sezony dobrejch serialu? nebo nejake sbirky dobrych filmu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    kua, mam tam jeste 60GB na utraceni.... co mam stahnout? kua drat
    CUKI
    CUKI --- ---
    A nestačilo by to na tu Tongu přestěhovat i fyzicky? :-) Jen to připojení pak bude stát za ...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    to když člověk chtěl libovolnej olckůl, od filmu, seriálu, hry, empétrojku nebo sebedebilnější vyzvánění pro starou nokii, tak bylo ulož.to vždy první volbou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam