• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPIKE411: Ten si bude rvát vlasy, až s ní budeš pracovat v době, kdy jsou zdi nejměkčí...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Že nějaký dobrý soused na tom místě, kde lidi z baráku vždycky nechávali ležet svoje nepotřebné věci (OK, někdy fakt haraburdí, proto je tam dneska taky papír, ať tam nikdo nic neodkládá) pro ostatní k rozebrání, nechal funkční příklepovou vrtačku.
    Sice nějaký noname, ale tak na to moje domácí víkendové vrtání…
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Na dnešek se mi zdálo, že jsem jela na výlet do Ostravy. Vítaly mě davy lidí a všichni byli moc milí a hodní. Už jsem tam zůstala.
    :)
    SITH
    SITH --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DELIRIUM: To je jasná babicovina. Když nemáš minu, hoď tam kámen.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Že i když na ten vánoční večírek jít nemůžu, pozvali mě. To jsem nečekala.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Bonus, kterej pro mě zařídila šéfová spolu s jejím šéfem. Prej makám a zasloužím si to.

Tvl, všechna ta práce nese ovoce! Všechno to self PR funguje! Dělám to dobře!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Že mě moji přátelé vidí.

Že se mě ptají, jestli mi můžou nějak pomoct. Že někteří z nich vědí, jak mi pomoct, a tak prostě řeknou "chceš se potkat?". Že jiní vylezou z postýlky, převlíknou se z pyžámka, a přijedou za mnou pozdě večer a existují se mnou do tří ráno, protože vědí, že nejsem ok.

Mám fantastický přátele.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    před třema lety jsem si koupila šál, který se mi hrozně líbil, ale doma jsem zjistila, že ho vůbec nemám s čím nosit, tak skončil na dně skříně.
    no a teď mám nový barevný zimní kabát, a ten šál se k němu hodí tak hezky, že kdybych sháněla něco přímo k němu, hezčí bych nenašla.
    nakonec se našli :-)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Potesilo, že se vrátil se do Prahy můj masér, který přijede za mnou s lehátkem a je to nejlepší masáž ever. A za tu cenu neber to. Uaaa
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Posloucháme s dětmi desku DJ Shadowa a syn prej: "Mami, musíš to dát pořádně nahlas. Aspoň aby přišli sousedi a řekli, že to máme ztlumit. Teprve potom to má cenu."

Brambůrek můj. <3
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Další dírka na pásku.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PREKOTKA: pche, to pominulo kdyz jsem ji ve trinacti vyrval a o koleno (svoje) prerazil nasi nejvetsi varecku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jethro Tull s tátou a ségrou ♥️
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Cestou po Praze mne dnes hodně pobavilo, když mne v tunelu přes odbočovací pruh předjíždělo rychle jedoucí SUV od BMW, celé krásně čisté, jenom vzadu mu někdo ohodil špinavým sněhem půlku kufru a zrovna tak, že mu to zakrylo půlku SPZ. To je fakt už diagnóza tohle :) Když už jezdíš jako dobytek, tak nebuď srab a neskrývej SPZ :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Agrofarmář to má jednoduchý no - když by měla vláda získat body za snížení cen o 3%, nařídí zvednout o 4% :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KOUDY: a divíš se? když každej brigoš doplňujcí zboží bude mít od ledna nárok na dovču a elektřina půjde nahoru. To by museli to DPH snížit na uroveň Polska, aby mohli tu cenu krapet snížit.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšilo, že Klaus chytl brutální covid. Nepotěšilo, že stále žije.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam