mam super kolegy :D
mame dost podobne zajmy, obcas u kaficka probereme nase uspechy a neuspechy pri prekonavani rekordu v behu/chuzi/fitko/kolo atd...
a takhle sedime u toho kafe a rikam hosi, nasel jsem video, kde holcina 20 minut predcvicuje cviky na pupek plus stred tela :D Nazev videa hezky "20 MIN KILLER ABS + CORE - No Equipment, Home Workout"
tak jsem se hecl, ze to zkusim
ty vole, jako respekt k te babe co predcvicuje a tvari se jako ze nic a hlavne to je bez jedineho strihu :D Vydrzel jsem do cca 13 minuty, kde nasadi plank, ale po cca 30 vterinach toho planku jsem odpadl. Ty moje brisaky proste uplne umrely a ja padl a konecna. Snazil jsem se jeste pokracovat v dalsich cvicich, ale uz to neslo, ja nebyl ani schopnej si z lehu sednout :D
A kolega rika, ty jo, to me zajima, posli mi to video. Poslal jsem ho a pise, ty vole, plank jsem jeste dal, ale pak uz taky konecna, to uz fakt neslo :)
Tady mate odkaz a muzete si to taky zkusit, doporucuju na velke televizi a trochu mista :)
20 MIN KILLER ABS + CORE - No Equipment, Home Workouthttps://www.youtube.com/watch?v=x33O9qGN_us