• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SSTTAANNAA: to je ozdoba plodnosti :D
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Už pár let mi dělá radost tato vánoční spermie...majitelé mi tvrdí, že prý je to rampouch, ale můj názor nezmění.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: kuchař Nevditelné univerzity Nohusis Oblízal :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To zní jak od lancreských čarodějnic nebo Nobbyho s Tračníkem..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Korejsky se francouzský rčení noblesse oblige, doslova "vznešenost zavazuje", řekne nobulise obuliže.
    JONY
    JONY --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    LORDPEET: Hele když se holíš netlač na tu žiletku tak...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ...no a v zápětí jsem si v tramvaji sedla na sedadlo, na kterým byla nasněžená louže vody.

Tak jsem se zasmála a udělala vánoční dobrej skutek pro všechny, co si do tý louže nesednou, protože jsem to sedadlo vzala kapesníčkem.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Být svůj vlastní manžel má i výhody.

Šla jsem vyřídit do blízkého OC nějaké nákupy a ve výloze jednoho obchodu jswm koutkem oka zahlédla ŠATY.

Chvíli jsem se na ně dívala, a pak šla vyřídit pochůzku do obchodu naproti.
    A pak jsem se vrátila a 10 minut stála před tou výlohou a dívala se na ty šaty, a zjistila jsem, že nedokážu odejít.

Tak jsem si je šla vyzkoušet, prodavačka byla nesmírně příjemná, šaty mi sedí a vypadám v nich k sežrání.

Btw, mám fakt pěkný nohy.

No, akorát že cenovka ukazovala 4,5k a takový šaty já sama pro sebe přece nepotřebuju.
    Ale protože jsem svůj vlastní manžel, a ten mě miluje a chce, abych měla krásné věci, tak jsem je svojí ženě Sabriel koupila.

Takže mám šaty za 4,5 tisíce a nemůžu se přestat usmívat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOVOVAMINCE: Až tě to přestane bavit tady, můžeš za byt a stravu hlídat vězně v Brazílii. A budeš mít i relaxační jezírko!
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    V brazilské věznici pomáhá hlídat trestance místo psů hejno hus - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-v-brazilske-veznici-pomaha-hlidat-trestance-misto-psu-hejno-hus-40455002
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Šla jsem pro veky a dostala jsem kremroli!
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SALVATOR: extra tomuhle lumenovi preju, at ho exemplarne vlecou blatem...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    do nakupaku durch ze snehodeste, z nakupaku durch zpocenej. este mi louplo v zadech! seru na to! du si ubalit a s kocourem koukat na pohadky! :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Brzký Ježíšek, abychom měli sváteční podvečer spolu s kluky a s Ní. Nesmírně pozorné dárky od Ní, bezprostřední radost chlapců a to ani nemluvím o dárcích, které jsem dostal já.
    Jeden společný přikládám.

CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    RANDOM_NIGHT: jednak teda cekal bych, ze to bude skorice, pac kombinace skorice-mandle-vanilka-karamel je ochucovaci smes do trdelniku, odzkousena dvaceti lety vanocnich trhu. Za druhy si myslim, ze kardamom by fungoval taky. A za treti, pokud to neni skorice...

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Je to chyták, byla si v prodejně provazů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam