• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PALEONTOLOG: ja bych ho rozhodne bral, mam na zdi jeste misto mezi certifikatem Lion clubu a diplomem Avonladyboye za prvni misto za prodane objemy opalovaciho kremu v rijnu a listopadu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HAR4NT: strnadka CIA, ten plagat muzu venovat, nevim jestli ho po tomhle stehovani jeste vyziju. ale mohl bych to velkoformatove naskenovat, to umim.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Btw na duchod planuji poridit ptaka jmenem moták pochop a cvicit ho na baleni jointu, nomen omen, blbej asi nebude, mel by to zvladnout, v provadecim predpisu mi zbyva doresit technologii oliznuti/navlhceni lepiciho prouzku na papirku. Fajfku nekourim a i kdybych zacal, tak nacpat ji zvladne i nakej lehce geneticky poopravenej sysel.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SUBVERSION: to je jen tim, ze ve slovenstine neni samostatny vyraz pro "mýt"..kamos ma na WC obrovskej plakat s ptactvem SR a jsou tam botanicky nazvy tech ptaku ve slovenstine a vsecky jsou hrozne cute:) krome jednoho, co ma druhove jmeno "cia", to je spion a nejspis i saboter!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Moje sestra pobavila, kdyz dala tatovi, zubnimu lekari, k narozeninam darek, zaramovany certifikat na zed ordinace, ze sponzoruje v ZOO Belozubku nejmensi ;o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dneska je fajn den proste :)

MMA | Obrovské překvapení. Vémola inkasoval tvrdé KO - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-obrovske-prekvapeni-vemola-byl-knokautovan-5019066
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    jo, a "myval" se rekne slovensky "medvedík čistotný" how cute is that?? :)
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    Lze zabrousit i k sousedům? Můj oblíbený pimprlík bruškatý, česky vrkoč bažinný je velmi drobný plž z rodu Vertigo
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CAMKA: Takže vlastně šourkostav.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    CAMKA: jojo, vím. Ale moudí je taky super slovo, no ne? :)

Existuje bez chebdí a my tomu s kamarádkou zásadně říkaly bez moudí.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HAR4NT: ono se tomu říká sladká tráva nebo polská mana
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    MULTICAT: ten název je krásný a roztomilý, význam ale trochu míň :D Své jméno ptáček dostal podle svého hnízda, které staví ve tvaru šourku - zastarale česky "moudí" - viz https://dvojka.rozhlas.cz/proc-je-moudivlacek-moudivlacek-7531427
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: A přitom je to jen prozaická šalvěj.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ovšem pozor, takové babské ucho zásadně přispívá k filmovým zápletkám.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: poslat nekomu mysi ucho spis smrdi valkou hlodavcich armad o lebensraum nebo aspon drogovy teritoria:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HAR4NT: Myosotis (/ˌmaɪəˈsoʊtɪs/ MY-ə-SOH-tiss[2]) is a genus of flowering plants in the family Boraginaceae. The name comes from the Ancient Greek μυοσωτίς "mouse's ear", which the foliage is thought to resemble.[3] In the Northern Hemisphere,[citation needed] they are colloquially known as forget-me-nots or scorpion grasses.

bude to od nějakého barbarského severoevropského boha, který nám ji poslal
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PALEONTOLOG: "zblochan" uplne jako nevabi k labuznikovani, hodne spatnej branding i marketing:))

MAR_TINA: to bude odvozeny od nakyho antickyho nazvu tipuju:)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SHEALA: moudivláček je nejvíc nejkrásnější, taky miluju!
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dneska jsem byl poprvé lézt na stěně. Konkrétně Letňany Jungle a musím říct, že mě to fakt příjemně překvapilo.
    Technika nula, výbava nula, byl jsem tam jak sedlák mezi smetánkou s kolegy z práce(ti měli výbavu a věděli co a jak) , ale doprdele, ono to je super.

Okej vylezl jsem obtížnost asi pro tříleté děti, ale jebat to, příště už budu vědět, do čeho jdu(mám hrůzu z výšek a 12m už je pro mě kompletní opuštění mojí komfortní zóny:)) . Musím zamakat na tom myšlení, v klidu si odpočinout a vymyslet ideální cestu. Takže ostatní obtížnosti jsem většinou v půlce cesty nějak posral. Nevychází mi nohy, nemám se čeho držet a celkově panika začátečníka :)

Ale nebyl jsem tam naposled :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Me baví tenkozobec opačný.
    EMAET
    EMAET --- ---
    MAR_TINA: Tupoušek pyšný :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam